News

Ben Affleck şi-a refăcut viaţa amoroasă! Cine e noua lui iubită?

Ben Affleck şi-a refăcut viaţa amoroasă! Cine e noua lui iubită?

52380815 Actor Ben Affleck and his son Samuel are spotted stopping by Starbucks for a coffee in Brentwood, California on April 19, 2017. Ben and his wife Jennifer Garner recently filed for divorce after spending the last couple of years trying to work out their marital problems. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Văzându-l pe el şi pe Jennifer Garner înţelegându-se atât de bine după divorţ am şi uitat că sunt doi oameni liberi şi că pot, oricând, să-şi refacă vieţile amoroase. Ei bine, Ben Affleck a fost primul care a făcut acest pas. Ben are o nouă relaţie la trei luni de la divorţul de Garner Potrivit E! News, actorul câştigător al unui premiu Oscar are o nouă iubită! Cine e ea? O femeie care are de-a face cu lumea Hollywoodului, asemenea fostei sale soţii, dar care lucrează în spatele camerelor, departe de lumina reflectoarelor. Ea este Lindsay Shookus, producătorul emisiunii ”Saturday Night Live”. Ea e noua femeie din viaţa lui Vestea a fost dată de un apropiat de-al actorului, care a declarat că cei doi formează un cuplu, dar că relaţia lor este ”la început”. ”Nu este doar o aventură de-o vară. Se distrează împreună şi ţin unul la altul. E, într-adevăr, la început şi iau lucrurile ca atare”, a precizat respectiva sursă, care a dezvăluit şi că Ben şi Lindsay au ieşit deja la câteva întâlniri în public.

Săptămâna trecută, cei doi au mers să urmărească piesa de teatru ”Ferryman”, în Londra, iar aseară au fost văzuţi împreună luând masa În Los Angeles. Aşadar, nu va mai dura mult până Ben îşi va recunoaşte noua relaţie.

Au petrecut 4 iulie împreună

Suntem curioşi, însă, ce părere are Jennifer Garner despre noua relaţie a fostului ei soţ, mai ales că acum câteva zile acesta a petrecut ziua de 4 iulie împreună cu ea şi cei trei copii ai lor. Ca să nu mai punem la socoteală că cei cinci tocmai s-au întors dintr-o vacanţă de familiei, petrecută în Bahamas. Mda!