Gossip

Ben Affleck şi Jennifer Garner îşi mai dau o şansă! Au renunţat la divorţ!

Ben Affleck şi Jennifer Garner îşi mai dau o şansă! Au renunţat la divorţ!

LOS ANGELES, CA - JANUARY 14: Actor Ben Affleck and actress Jennifer Garner pose during the 16th annual Critics' Choice Movie Awards at the Hollywood Palladium on January 14, 2011 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for VH1)

Nimeni nu mai spera şi nu se mai aştepta la asta! La aproape doi ani de la despărţire, actorii Jennifer Garner şi Ben Affleck au hotărât să mai dea o şansă relaţiei lor. Au decis să mai dea o şansă mariajului lor Potrivit revistei ”People”, Ben şi Jennifer formează din nou un cuplu! Actorii au decis să mai dea o şansă mariajului lor, anulându-şi divorţul. Şi deşi informaţia n-a fost confirmată de niciunul dintre aceştia doi, surse din anturajul acestora dau asigurări că împăcarea este un fapt cert.

“Jen a anulat divorţul”, a declarat sursa, dezvăluind că decizia a venit din partea lui Garner, în vârstă de 44 de ani. “Chiar vrea să rezolve lucrurile dintre ea şi Ben. Vor sa mai încerce o dată. Există mereu o şansă de reconciliere. Se iubesc. Chiar îşi iubesc mult copiii iar acei copii îşi iubesc părinţii.”, a mărturisit respective sursă pentru publicaţia amintită anterior.

Amintim că cele două staruri hollywoodiene s-au despărţit în iunie 2015, la o zi după aniversarea de zece a cuplului, după ce s-a aflat că Ben a avut o aventură cu bona celor trei copii ai săi, o femeie pe nume Christine Ouzounian. Ben şi Jennifer sunt părinţii lui Violet (11), Seraphina (8) şi-ai lui Samuel (5).

foto: arhivă