Gossip

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au împăcat? Iată dovada!

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au împăcat? Iată dovada!

Jennifer Garner şi Ben Aflleck au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au fost surpinşi duminică dimineaţa împreună cu cei trei copii, în drum spre biserică. Această apariţie pare că confirme zvonurile că actorii s-au împăcat, după ce au început să petreacă timp de calitate cu familia.

Jennifer Garner & Ben Affleck Leaving Church With Their Kids

Jennifer Garner nu pierde niciodată slujba de duminică. Cu toate că ea şi soţul său Ben Affleck s-au cam înstrăinat în ultima vreme, din cauza problemelor actorului cu alcoolul, cei doi au ieşit la biserica şi apoi să ia masa împreună cei cei trei copii ai cuplului - Violet, 11 ani, Serafina, opt ani, şi Samuel, 4 ani.

Cei cinci au fost surpinşi în sudul Californiei. Ben şi-a completat look-ul cu o geacă gri închis, pulover tricotat şi pantaloni negri. Jenn, 44 de ani, a îmbrăcat o fustă până la genunchi, o haină neagră şi pantofi casual. Actriţa o optat pentru un machiaj cât mai discret, etalându-şi frumuseţea naturală şi tenul perfect.

Jennifer Garner & Ben Affleck Leaving Church With Their Kids

Fiica lor Violet este adorabilă într-o geacă verde măsliniu cu argintiu, fusta de blugi şi tricou roz. Serafina a purtat haine foarte colorate,  pantaloni scurţi, un tricou albastru cu scris şi pantofi sport portocalii. Samuel, mezinul familiei, a purtat o pereche de pantaloni kaki, o cămaşă gri cu adidaşi asortaţi şi o jachetă neagră.

ben affleck

Au trecut peste 18 luni de când Ben si Jen au anunţat că se separă după 10 ani de căsătorie. Dar, cum cei doi continuă să locuiască împreună în casa lor din Pacific Palisades, şi niciunul nu a făcut pasul cel mare - de a depune în mod oficial actele de divorţ, putem să ne gândim că încă există şanse de împăcare. Există chiar şi zvonuri că ce doi sunt din nou împreună, care par să se confirme după ce Jenn a călătorit recent în Anglia, în acelaşi timp cu Ben.

Foto: Hepta