News

Ben Affleck, un tată absent

de admin

O spune chiar actorul şi regizorul în vârstă de 40 de ani, într-un interviu acordat revistei "Details", mărturisind că cei trei copii ai lui cu Jennifer Garner îi duc dorul

Ben Affleck a recunoscut cu sinceritate că Jennifer se ocupă aproape în totalitate de casă şi mai ales de creşterea şi educaţia copiilor lor, Violet (6), Seraphina (3) şi Samuel (6 luni) - în vreme ce el face bani, muncind în faţa, dar şi în spatele camerei de luat vederi, în calitate de regizor. "Nu sunt foarte prezent în restul vieţii mele, dincolo de muncă. Soţia mea e însă foarte răbdătoare. Ea face totul. Dacă am timp, încerc să-l petrec cu copiii, chiar şi doar pentru a puncta prezenţa mea fizică acolo... Să le fac baie, orice e binevenit... Dar mintea-mi zboară mereu la job: Cum o să luminăm mai bine cadrul de mâine? Rumeg la nesfârşit ce am de făcut pe platouri a doua zi. Fiindcă mi-ar plăcea ca meseria asta s-o fac doar cu disciplină sau geniu de artist. Dar pentru mine se traduce prin axietate", a mărturisit starul.

Ben şi-a mai îndulcit însă declaraţiile, explicând că, totuşi, de când e soţ şi tată, cântăreşte foarte bine proiectele de care se ocupă, dacă merită acestea într-adevăr efortul lui: "Imediat mă gândesc: Nu cumva îmi pierd timpul aici, când aş putea fi acasă, cu copiii?".

Foto: Reuters