Gossip

Ben Affleck, văzut în compania unei blonde. Are o nouă relaţie?

Ben Affleck, văzut în compania unei blonde. Are o nouă relaţie?

Este printre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood. Iar acum că e din nou burlac, dat fiind faptul că mariajul cu soţia Jennifer Garner s-a încheiat, ar fi de înţeles dacă a simţit nevoia să-şi găsească din nou pe cineva. Ea e femeia cu care a fost surprins Ben. Să fie ceva între ei? De ce spunem asta? Pentru că paparazzi l-au surprins, ieri, mergând prin Beverly Hills alături de o blondă misterioasă, faţă de care părea destul de apropiat. Şi deşi actorul de 44 de ani era destul de serios, femeia neidentificată zâmbea larg şi părea că se simte foarte bine în compania lui.

Potrivit informaţiilor furnizate de paparazzi, cei doi au mers la un restaurant de sushi pentru a servi prânzul, după care au ajuns într-o librărie unde au poposit câteva minute bune. Să fi fost, oare, o întâlnire amoroasă? Sau să fi fost, pur şi simplu, o întrevedere profesională? Hm, totuşi, cei doi erau îmbrăcaţi mult prea casual pentru o întâlnire de afaceri... În fine, rămâne de văzut!

Amintim că Ben şi Jen au anunţat că s-au separat în 2015, după zece ani de mariaj, menţionând că vor rămâne prieteni şi că vor avea grijă împreună de cei trei copii ai lor.

foto: captura DailyMail.co.uk