Gossip

Bendeac s-a luat şi de Stela Popescu?

De ce nu? Doar n-ar fi prima vedetă care cade în plasa jignirilor lui, iar lista vedetelor cu care vedeta de televiziune are ceva de împărţit se lungeşte de la zi la zi.

Se făcea că Mihai Bendeac îşi dorea mult să joace într-o piesă alături de Stela Popescu. Actriţa de comedie, cu ştate vechi în teatrul românesc, n-a fost entuziasmată de propunerea lui şi l-a refuzat politicos.

Luând-o personal, Bendeac a lansat un atac dur la adresa actriţei. „I-am propus un rol minunat, care i-ar fi venit mănuşă, într-un spectacol de teatru. I-am propus să apară la <<Românii au Artişti>>, aşa cum doreşte: singură, doar cu Arşinel, cu mine şi cu Arşinel, cu alţi artişti. Nu a vrut. O fi mai bine, după o carieră de 50 ani, să cânţi în condiţii mizere, printre mese, lovindu-te de chelneri şi cu un public care nu dă două parale pe tine? În loc să apari în contexte ca cele enumerate mai sus, care să te pună în valoare ca vedetă? Ăştia sunt, dragii mei. Au 70-80 de ani şi un singur scop: BANII! Din orice, în orice conditii, oriunde, în restaurante, în taverne prin Israel, în sufragerii, în cămine culturale care stau să cadă, la emisiuni cu farse regizate... Băi, nene, dar ce-or face cu averea?! Doar atât au înţeles din viaţă?“, a scris Bendeac pe Facebook.

„Nu mă interesează să joc cu Bendeac, eu joc pentru public. Pentru orice fel de public. Eu pe Bendac îl socotesc foarte talentat, dar nu are măsură. Dacă ar avea măsură, ar putea să fie Jim Carrey. E problema lui şi nu mă interesează, fiecare cu parerea lui. Eu nu am vrut să joc cu el, deşi mi-a oferit bani“, a fost răspunsul dat de Stela Popescu.

Foto: pagina personală