News

Benedict Cumberbatch e tătic în premieră!

de admin

Mare bucurie în rândul britanicilor, după ce starul lor preferat a anunţat că a devenit tată pentru prima dată de curând, la doar câteva luni după ce s-a şi însurat cu iubirea vieţii sale într-un mod foarte romantic. Vorbim de un englez care a cucerit atenţia cinefililor în ultimii ani cu rolurile sale bien jucate: Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar pentru rolurile din “Imitation Game” şi la Globul de Aur pentru acelaşi film, dar şi pentru serialul “Sherlock”.

Purtătorul de cuvânt al cuplului proaspăt căsătorit anul acesta a declarat că cei doi “sunt încântaţi să anunţe venire ape lume a dragului lor fiu”, dar că “roagă fanii să le respecte intimitatea familiei în timpul acestor săptămâni delicate”. Nimic mai mult, însă, din partea actorului de 38 de ani, recent onorat oficial de Regina Elizabeta II, şi a soţiei sale, Sophie Hunter, director de teatru. Nu cunoaştem nici numele, nici detaliile naşterii primului băiat al lui Cumberbatch, adus pe lume sâmbăta trecută, cuplul căsătorit în maximă discreţie pe Insula Whight de Ziua Îndrăgostiţilor (14 februarie) preferând să ţină cât mai privată viaţa lor personală. Chiar şi înainte de logodna lor, anunţată tradiţional în ziarul The Times, Sophie (37) şi Benedict au avut apariţii rare împreună. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru “Burlesque Fairytales”, în 2009. Felicitări proaspeţilor părinţi!

Benedict Cumberbatch este unul dintre cei mai simpatici şi populari actori de origine britanică din ultimii ani, după ce s-a făcut remarcat cu prestaţiile sale extraordinare din filme precum “Sherlock”, “12 Years a Slave”, “The Imitation Game”, vocea lui Smaug în “Hobbitul” şi “Star Trek: Into Darkness”.