News

Benedict Cumberbatch, favorit la Oscar cu "The Imitation Game", va fi tată!

de admin

Benedict Cumberbatch, favorit la Oscar cu "The Imitation Game", va fi tată!

Benedict Cumberbatch, actorul din “Sherlock Holmes” şi, mai nou, favoritul la titlul de Cel mai bun actor la Oscarurile de pe 22 februarie, cu rolul din “The Imitation Game”, trăieşte o mare bucurie personală. După ce îşi anunţase logodna cu Sophie Hunter în mod cât se poate de tradiţional britanic – în ziar – acu două luni, se pare că cei doi vor deveni părinţi anul acesta.

Benedict, în vârstă de 38 de ani, va fi tătic pentru prima dată în viaţa sa, la fel ca şi logodnica lui, Sophie – 36 de ani, regizor de teatru, actriţă, scenaristă şi cântăreaţă britanică. Cei doi s-au cunoscut în 2009, la filmările pentru “Burlesque Fairytales”. Sarcina pare să fie la început, conform surselor ziarului “New York Post”, care adaugă că perechea se va căsători la primăvară. Nu s-a confirmat oficial vestea, dar îi urăm Sophiei sarcină uşoară!

The Imitation Game, cu Keira Knightley, e favorit la Oscarurile de anul acesta


Adevărul este că, deşi Benedict Cumberbatch a insinuat că nunta ar avea loc mult mai târziu, fiind ocupat cu filmele, apariţia sa alături de Sophie, de weekendul trecut, a dat de înţeles că sarcina ar putea fi ceva real. Logodnica sa a purtat o rochie maxi, largă, relaxată, cu plicul purtat uşor peste stomacul său. Vom vedea la Globurile de Aur dacă burtica e în creştere.