News

Benicio Del Toro va avea un copil cu fiica lui Rod Stewart

La vârsta de 44 de ani, actorul portorican aşteaptă să devină tată pentru prima oară, iar mama copilului lui este Kimberley Stewart, fiica celebrului cântăreţ britanic Rod Stewart.

La câteva luni după ce tatăl ei a devenit la 67 de ani pentru a opta oară tată, Kimberley Stewart va naşte copilul conceput cu actorul Benicio Del Toro. Acesta, deşi recunoaşte paternitatea copilului, insistă să aducă la cunoştinţa publicului, prin purtătorul său de cuvânt, faptul că el şi Kimberley Stewart nu formează un cuplu.

Totuşi, el a precizat că va avea grijă ca lui Kimberley să nu-i lipsească nimic. „Benicio este tatăl copilului şi îi acordă tot sprijinul de care are nevoie“, a declarat agentul de presă al actorului. „Deşi ei nu formează un cuplu, aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebeluşului“, a adăugat aceeaşi sursă.

Kimberley (32) este cel de-al doilea copil din prima căsătorie a lui Rod Stewart, este model şi actriţă, cele mai recente legături ale sale fiind cu Jude Law şi Rhys Ifans.


Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Câţi bani va primi de la farsori familia asistentei care s-a sinucis în Anglia?

News

Câţi bani va primi de la farsori familia asistentei care s-a sinucis în Anglia?

Cei care au pus la cale farsa regală, în urma căreia asistenta medicală a spitalului în care a fost internată Ducesa de Cambridge s-a sinucis, au decis

News

Juniorul lui Iglesias s-a căsătorit

Julio Iglesias Jr., unul dintre copiii cântăreţului spaniol Julio Iglesias, s-a căsătorit cu Charisse Verhaert, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă.

News

Rod Stewart, confesiuni despre consumul de droguri

Artistul britanic a declarat, recent, într-un interviu că el şi fostul său coleg din trupa Faces, Ronnie Wood, obişnuiau să folosească supozitoare cu cocaină, pentru a nu-şi distruge nasul.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Uite cât de bine arată mama Valentinei Pelinel

News

Uite cât de bine arată mama Valentinei Pelinel

E dovedit: aşchia nu sare departe de trunchi, iar frumoasa Valentina Pelinel ne demonstrează încă o dată că frumuseţea ei i se datorează în mare măsură mamei sale.