Spectacole

Bere Gratis, la aniversară

Luna aceasta, trupa Bere Gratis împlineşte 14 ani de la înfiinţare, eveniment marcat printr-un concert la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 19 noiembrie.

Trupa Bere Gratis împlineşte, joi, 14 ani de carieră. „Vino mai aproape“, „La tine aş vrea să vin“, „Ce mişto“, „Ultrafete“, „Străzi albastre“, „Poveste de oraş“, „Ce n-a văzut Parisul“, „Stai pe acelaşi drum“, „Pas în doi“ sunt doar o parte din hiturile lansate de-a lungul vremii de formaţia Bere Gratis şi adunate în opt albume de studio, două albume live, un DVD şi primul DVD surround produs de un formaţie românească.

La sărbătorirea a zece ani de existenţă, formaţia a susţinut concertul aniversar „Bere Gratis 10 ani“, la Teatrul Naţional Bucureşti. Respectivul concert a avut ca rezultat final albumul „Live X“.

Acum, la împlinirea a 14 ani, trupa pregăteşte o nouă surpriză: lansarea albumului „În faţa ta“, un material pe care este inclus hitul „Povestea mea“, şi un concert, pe 19 noiembrie, de la ora 19.30, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.

„Va fi o producţie cu totul aparte, un spectacol de sunet şi lumini inedit, cu invitaţi de marcă. O să iasă o mare şi frumoasă nebunie artistică“, spune Mihai Georgescu, solistul trupei.

Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 75 de lei (categoria I), 45 de lei (categoria a II-a) şi 25 de lei (categoria a III-a), de pe site-urile www.eventim.ro şi www.bilete.ro, potrivit site-ului formaţiei Bere Gratis.

Foto: pagina oficială