Muzica

Bere Gratis cântă astăzi la finala Cupei României

Astăzi e o zi mare pentru lumea fotbalului românesc, o zi în care se va decide câştigătoarea Cupei României. Meciul dintre finalistele Steaua şi Dinamo va avea loc pe stadionul Tineretului din Braşov. Înainte de partidă, în Piaţa Sfatului, va avea loc un super concert Bere Gratis.

Trofeul Cupa României a ajuns luni, la Braşov, în Piaţa Sfatului, iar microbiştii s-au putut fotografia împreună cu trofeul şi au putut urmări, pe un ecran imens imagini de referinţă din fotbalul românesc.

În acelaşi loc, în această seară, cu începere de la ora 19:15, cele mai tari hituri Bere Gratis vor răsuna pentru toate generaţiile de iubitori de muzică bună, încingând şi mai tare atmosfera tensionată de dinaintea meciului de fotbal. După concert, cei prezenţi în Piaţa Sfatului vor putea urmări pe un ecran special amplasat finala dintre Steaua şi Dinamo.

Cele două echipe se întâlnesc după 21 de ani în finala Cupei Romaniei, astăzi ele urmând să joace cea de-a 11-a astfel de partidă din istorie. Prima s-a jucat în 1964, iar ultima în 1990. Steaua a câştigat finala de 5 ori, iar Dinamo de 4 ori (în ’88 trofeul i-a fost retras Stelei).

Foto: Cat Music/Media Services