WP no category

Beverly Hills, 90210 după 20 de ani

În anii ’90, trupa de şoc din serial a declanşat isterie printre adolescenţi. La două decenii de la difuzarea primului episod, aflăm ce s-a ales de protagonişti după ce s-a tras cortina.

Jason Priestley - Brandon

În prezent, îi dă indicaţii lui Luke Perry, din postura de regizor al filmului „Goodnight for Justice“, în care joacă şi fostul său coleg de platou. În 1991, a avut o relaţie amoroasă cu „sora“ lui, Shannen Doherty, iar acum are doi copii cu Naomi Lowde, cea de-a doua lui consoartă.

Jennie Garth- Kelly

Sigur că numele ei mijlociu ar putea fi Kelly, dar lumea şi-o aduce aminte şi drept Valerie Tyler din serialul „What I Like About You“. Ulterior, a fost distribuită în câteva filme realizate după romanele scriitoarei Danielle Steel. Are trei fete cu soţul ei, Peter Facinelli, care joacă în saga „Amurg“.

Ian Ziering - Steve

A avut apariţii meteorice în seriale TV şi filme independente şi a câştigat câteva premii la diverse festivaluri cu scurtmetrajele pe care le-a produs şi regizat. S-a căsătorit în mai 2010 cu Erin Kristine Ludwig, după ce s-a despărţit de iepuraşul Playboy Nikki Schieler.

Luke Perry - Dylan

Starul a rupt contractul cu producătorii „Beverly Hills“ în 1995, deoarece îşi dorea un rol mai important. Peste trei ani, s-a întors cu coada între picioare şi cu buzunarele goale în distribuţia serialului. Când lumea aproape că-l uitase, Britney Spears l-a chemat în 2001 pentru un duet pe scena MTV Music Awards.

Shannen Doherty - Brenda

În 2001, la şapte ani după plecarea din „BH, 90210“, Shannen a părăsit şi serialul „Charmed“, din cauza conflictului cu Alyssa Milano. Apoi, reality show-ul „Breaking Up With Shannen Doherty“ a fost anulat pentru că n-avea audienţă. Actriţa şi-a rotunjit veniturile apărând în „Playboy“. Divorţată de două ori, vedeta are acum o relaţie cu fotograful Kurt Iswarienko.

Tori Spelling- Donna

Fiica producătorului „BH, 90210“, Aaron Spelling, nu s-a mulţumit să stea acasă şi să toace averea familiei, ci şi-a făcut apariţia în câteva filme, e drept, cu buget şi succes reduse. În paralel, a scris patru cărţi, în timp ce-i creştea, împreună cu soţul ei, Dean McDermott, pe cei doi copii ai lor.

Brian Austin Green- David

Actorul a încercat să-şi facă un nume în muzica rap, dar albumul „One Stop Carnival“ l-a ridicat la „rangul“ de „Vanilla Ice de doi bani“. Green s-a întors atunci la dragostea dintâi, făcându-şi apariţia în seriale precum „Neveste disperate“. Brian s-a însurat vara aceasta cu frumoasa actriţă Megan Fox.

Gabrielle Carteris- Andrea

Actriţa a apărut în reality show-ul „The Surreal Life“, după ce a moderat propriul talk show. Gabrielle a bifat apoi roluri temporare în serialele „Nip/Tuck“, „Crossing Jordan“ şi „Criminal Minds“. Este căsătorită din 1992 cu brokerul Charles Isaacs, cu care are două fete.

Foto: Guliver/Rex Features/Getty Images/Wireimage/Film Magic

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Acasă la Luana Ibacka

WP no category

FOTO Acasă la Luana Ibacka

Vedeta Prima TV ne-a deschis porţile vilei ei din centrul Capitalei, unde-i sunt adăpostite amintirile din copilărie şi unde îşi trăieşte şi-acum cele mai frumoase clipe, alături de familie.

Dintre cele cinci proprietăţi pe care le deţine în Bucureşti, Luana Ibacka (43) ne-a invitat în casa în care şi-a petrecut cea mai senină parte a vieţii. O vilă brâncovenească din Aviatorilor este căminul în care a crescut vedeta şi unde se strânge de cele mai multe ori întreaga ei familie.

WP no category

Au apelat sau nu la operaţii estetice?

Aspectul fizic desăvârşit este la mare căutare în Cetatea Filmului. Aşadar, vedetele se asigură că fac o vizită esteticianului înainte de a îndrăzni să bată la poarta Hollywoodului. Şi tot în clinicile de chirurgie plastică găsesc apoi secretul unei cariere de lungă durată în showbizul american. Iată câteva exemple de celebrităţi care nu s-au ferit de bisturiu!

Înaintarea în vârstă se pare că i-a adus actriţei de 43 de ani numai beneficii! Şi pentru modificarea în bine a înfăţişării lui Nicole Kidman

WP no category

Brad şi Angelina: Cum au trecut peste zvonurile de infidelitate

Din postura de jumătăţi ale celei mai strălucitoare perechi de la Hollywood, Brad Pitt şi Angelina Jolie au atras, fiecare pe seama sa, o grămadă de bârfe despre amantlâcuri şi trădări. Cea mai recentă dintre acestea: aventura lui Brad cu o stewardesă franceză.

Desigur, în cazul Brangelina vorbim despre o pereche care chiar aşa a luat naştere: dintr-o trădare, în mijlocul zvonurilor (negate de amândoi) despre cum Angelina i l-a furat pe Brad lui Jennifer Aniston, în 2005. Şi este

Interviu

Irina Schrotter: „E mai bine să nu mă mai intersectez cu Mihaela Rădulescu“

De când fiul ei studiază în Elveţia, Irina Schrotter (45) se împarte aproape în fiecare lună între Iaşi şi casa din Lugano. Rădăcinile ei rămân însă în oraşul natal, unde încă mai are nişte bătălii de dus. Numele Schrotter are o rezonanţă impresionantă, ca de lamă de bisturiu. E medic la bază. Te-aştepţi poate să vezi o femeie de afaceri rece şi calculată. N-a fost cazul. E totuşi o moldoveancă aprigă. O caracterizează o dârzenie dublată de faptul că are un „spate“: soţul ei, Zaharia.

WP no category

Mariah Carey confirmă sarcina!

După multe speculaţii, cântăreaţa vorbeşte pentru prima oară despre situaţia ei actuală şi recunoaşte că este gravidă şi că a pierdut o sarcină în urmă cu doi ani. Luni de zile oamenii au tot tras concluzii despre silueta vedetei

Exclusiv pentru OK! Kim Cattrall: Sex Bomb

WP no category

Exclusiv pentru OK! Kim Cattrall: Sex Bomb

Redactorul OK! România Andreea Glodea a aflat de ce adevărata savoare a seriei „SATC“ i se datorează, de fapt, unei doamne de 54 de ani.

OK! Timp de 14 ani, prietenia ta cu Sarah Jessica Parker şi restul fetelor din „Totul despre sex“ a părut una foarte reală.
Kim Cattrall Cred că a fost vorba mai mult despre a ne suporta reciproc. În timp, am ajuns totuşi să ne dăm seama dacă una dintre noi are o zi proastă şi să acţionăm în consecinţă, să încercăm să ne

What`s hot?

Warm Up

Mantoul este o piesă vestimentară care nu trebuie să-ţi lipsească din dulap şi pe care trebuie s-o alegi după mai multe criterii.

Dacă îţi place stilul clasic, te vei simţi confortabil într-un palton cu o croială simplă şi într-o culoare pe care o poţi asorta cu uşurinţă. Dacă nonconformismul îţi guvernează viaţa, poţi opta pentru o haină care să-ţi exprime cât mai bine personalitatea: încearcă modele-fantezie, cu printuri cât mai colorate şi volume maxi, care să facă

WP no category

Vladimir Drăghia: Nu doar un chip frumos

A apărut în scheciurile de la „Mondenii“, cu cocalarul şi piţipoanca pe Messenger. Cei familiarizaţi cu înotul îşi aduc, poate, aminte că a fost campion european de juniori. Acum, pe Vladimir Drăghia (24) îl vedem în „Narcisa sălbatică“, pe Antena 1. Şi ne place ce vedem!

Gossip

Gérard Depardieu: răpus de vicii

Francis Veber şi Gérard Depardieu au format mult timp echipa câştigătoare pe marile ecrane franceze. Renumitul regizor şi celebrul actor au lucrat împreună pentru pelicule ca „La chèvre“, „Les compères“, „Les