Gossip

Beyonce a dezvăluit sexul gemenilor?

Beyonce a dezvăluit sexul gemenilor?

Sarcina artistei americane i-a luat prin surprindere pe toţi, mai ales că nimeni n-a intuit că acesta ar fi fost motivul dispariţiei ei din spaţiul public din ultimele luni. Iar de când Be a făcut marele anunţ, toată lumea vorbeşte numai despre acest subiect.

Ieri, artista a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii cu ea însărcinată, ceea ce i-a fericit, dar şi isterizat pe fanii ei internauţi. Spunem isterizat, căci mulţi dintre ei au susţinut că şedinţa foto, pe care Beyonce a realizat-o pentru a-şi anunţa sarcina, este plină de simboluri şi de indicii referitoare la sexul gemenilor şi la alte date importante din viaţa ei.

beyonce
A lăsat indicii...?

Astfel, aceştia susţin că, cel mai probabil, Be este însărcinată cu o fetiţă şi cu un băieţel. Asta pentru că sutienul Agent Provocateur purtat de artistă este decorat de câteva fundiţe roz, iar bikinii sunt albaştri. Desigur, este o presupunere exagerată, mai ales că multe dintre vedete nu-şi îmbracă copiii conform sexului lor (vezi Charlize Theron, Megan Fox, etc.), iar Be şi-a numit fetiţa... Blue.

vedete copii
Charlize şi Megan Fox îşi îmbracă băieţii în rochii, iar Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie, se poartă ca un băieţel.

Rămâne de văzut, aşadar, dacă alegerea vestimentaţiei din timpul şedinţei foto a fost cu adevărat un indiciu sau nu. Momentan, nu ştim nici măcar când urmează să nască artista, aceasta preferând să nu dea astfel de detalii presei sau fanilor.

Vezi şi WOW! Prima şedinţă foto cu Beyonce însărcinată este incendiară!