News

Beyonce a făcut senzaţie pe scena de la Coachella. S-a reunit cu Kelly Rowland şi Michelle Williams

Beyonce a făcut senzaţie pe scena de la Coachella. S-a reunit cu Kelly Rowland şi Michelle Williams camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Au făcut istorie în această formulă prin anii '90 - 2000, iar acum, la 12 ani de la încheierea activităţii ca trupă, fetele de la Destiny's Child s-au reunit pe scena de la Coachella. Beyonce a oferit un spectacol de senzaţie, dar şi mai impresionant a fost faptul că a urcat din nou pe scenă alături de vechile sale colege de trupă, Kelly Rowland şi Michelle Williams.

Trio-ul de senzaţie a reinterpretat piesele "Lose My Breath", "Say My Name" şi "Soldier", special pentru fanii prezenţi la festival. Concertul lui Beyonce a fost memorabil, mai ales că a avut o mulţime de oaspeţi de onoare pe scenă. Alături de ea au cântat şi soţul Jay-Z, dar şi sora Solange Knowles, însă cele mai aşteptate prezenţe au fost cele ale fostelor componente de la Destiny's Child. Au cântat pentru prima dată în ultimii 3 ani, iar Beyonce a arătat spectaculos, schimbând mai multe ţinute extrem de sexy şi fiind însoţită de 100 de dansatori.

Imagini în Galerie!

Foto: Instagram Beyonce

Modifică Setările