News

Beyoncé a împlinit 38 de ani! Cât de mult s-a schimbat diva de-a lungul anilor!

Beyoncé a împlinit 38 de ani! Cât de mult s-a schimbat diva de-a lungul anilor! camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Pe 4 septembrie, una dintre cele mai mari cântăreţe din lume şi-a sărbătorit ziua de naştere! Cu asemenea ocazie, ne întoarcem în timp, la începutul carierei lui Queen Bey, pentru a compara look-ul ei de atunci cu cel din prezent. 

Născută în Texas, pe 4 septembrie 1981, Beyoncé a urcat pe scenă de mică. A concurat în show-uri de dans şi cântat încă din primii ani de viaţă, după care, la finele anilor ’90, a dobândit succes cu trupa Destiny’s Child, una dintre cele mai de succes formaţii de fete din istorie.

În topul succesului, a luat o pauză şi a scos primul ei album solo, în 2003, Dangerously in Love, care i-a adus nu mai puţin de cinci premii Grammy. Trupa Destiny’s Child s-a destrămat de tot în 2006, ocazie cu care Queen B a scos pe piaţă al doilea ei album solo B’Day.

De-a lungul carierei sale îndelungate, Beyoncé a vândut nu mai puţin de 100 de milioane de albume ca artist solo şi încă 60 de milioane cu trupa din care a făcut parte, fiind unul dintre cel mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor.

Modifică Setările