News

Beyonce a născut!

Beyonce a născut!

Aşteptarea a luat sfârşit pentru familia Carter şi pentru cei apropiaţi lor! Celebra artistă în vârstă de 35 de ani a născut, informează întreaga presă americană!

Artista a născut acum câteva zile

Ca şi-n cazul primei sarcini, atunci când a venit pe lume Blue Ivy, Beyonce şi Jay Z au preferat să ţină în secret naşterea a gemenilor. Totuşi, mai mulţi apropiaţi au declarat pentru diverse publicaţii americane că gemenii celor doi artişti s-au născut în urmă cu câteva zile, într-un spital din Los Angeles.

O altă confirmare vine de la faptul că, la spital, au fost livrate două baloane, unul albastru şi unul roz, care erau însoţite de un card de felicitare pe care se regăseau iniţialele ”B” şi ”J”. Asta s-a întâmplat la o zi după ce Jay Z şi Blue Ivy (5) au fost văzuţi intrând în respectivul spital.

Momentan, Beyonce şi Jay Z n-au făcut niciun anunţ public legat de naşterea gemenilor, însă se aşteaptă ca-n zilele următoare cei doi să anunţe acest eveniment fericit din viaţa lor, precum şi numele celor doi copii ai lor.

Amintim că Beyonce a anunţat venirea pe lume a gemenilor în luna februarie, printr-o postare pe Instagram. ”Am vrea să împărtăşim cu voi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscători că familia noastră se măreşte cu încă doi copii şi vă mulţumim tuturor pentru urările de bine”, declara, pe atunci, Beyonce.