Vedete

Beyonce a suferit de preeclampsie în timpul sarcinii cu gemeni. Cât de periculoasă este această boală

Beyonce a suferit de preeclampsie în timpul sarcinii cu gemeni. Cât de periculoasă este această boală camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Documentarul „Homecoming” prezintă aspecte importante din viaţa artistei, culminând cu naşterea gemenilor Sir şi Rumi Carter.

Un detaliul inedit a ieşit la iveală graţie acestui documentar. Beyonce admite, în respectivul documentar, că, pe timpul sarcinii cu gemenii, a suferit de preeclampsie, o boală care i-a pus viaţa în pericol. Cu doar patru luni înainte de a-i naşte pe Sir şi Rumi Carter, doctorii au descoperit că a dezvoltat preeclampsie, o boală definită ca hipertensiune arterială şi care prezintă proteine în exces în urină după saptămâna a 20-a.

Aşa se face că în ultimele patru luni de sarcină, Beyonce s-a confruntat cu hipertensiune arterială, cefalee severă, tulburări de vedere, durere abdominală superioară, greaţă şi vărsături, dar şi creştere bruscă în greutate. Mai mult de atât, gemenii au fost într-un pericol constant până la naştere. Din fericire, odată cu naşterea gemenilor, boala a încetat să se manifeste. Kim Kardashian a fost o altă vedetă care a suferit de această boală în cazul primei ei sarcini, cea cu North West.