News

Beyoncé & Amal Clooney & Madonna: Invazia gemenilor la Hollywood

Beyoncé & Amal Clooney & Madonna: Invazia gemenilor la Hollywood

Aproape în fiecare an ne lovim de ştiri de genul: „Vedeta X este însărcinată cu gemeni, fetiţă şi băieţel“. Ceea ce, cu mulţi ani în urmă, părea sarcina de vis a devenit atât de obişnuit zilele acestea. E ca şi cum ar exista un magazin de bebeluşi şi oricine ar putea intra în el şi comanda: „Vreau unul aşa şi pe celălalt altfel!“

Este de ajuns să recapitulăm doar vedetele de primă mână care au născut gemeni ca să înţelegem proporţiile fenomenului. Vorbim de Angelina Jolie, Julia Roberts, Jennifer Lopez, Lisa Marie Presley, Mariah Carey, Celine Dion sau Marcia Cross. Şi vom vorbi, peste câteva luni, şi de noile venite în club, Beyoncé şi Amal Clooney, care ar putea naşte în aceeaşi lună: iunie.

Gemenele de opt ani ale Lisei Marie Presley

Blame it on the IVF! Fertilizarea in vitro, mai exact, care este din ce în ce mai populară şi mai accesibilă femeilor infertile şi singura lor şansă de a rămâne însărcinate. Bine, bine, dar de ce gemeni? Avem o explicaţie! Pentru a fi siguri de un rezultat pozitiv, se implantează, de obicei, viitoarelor mame două sau mai multe ovule fertilizate, iar asta se lasă uneori, cu doi sau mai mulţi bebeluşi.

Şi mai este şi factorul vârstă, căci sarcinile gemelare sunt mai frecvente în cazul femeilor de peste 35 de ani, iar toate aceste vedete despre care auzim că vor deveni mame la puterea a doua se îndreaptă către 40. Şi, mai mereu, o fertilizare in vitro la o vârstă înaintată se lasă cu gemeni fraternali, care nu seamănă între ei precum cei identici. Vezi exemplul copiilor lui Jennifer Lopez. Ar mai fi şi factorul genetic, iar aici s-ar putea înscrie doar Lisa Marie Presley, căci gemenii s-au cunoscut în familia ei atât pe linie paternă, cât şi maternă.

Unde vrem să ajungem cu asta? Ei bine, Hollywood-ul este un tărâm… fertil pentru practica in vitro.

Jay Z şi Beyonce

Beyoncé (35)

Chiar ne-am mirat că vedeta de culoare n-a mai trăit experienţa maternităţii după ce a născut-o pe Blue Ivy, acum cinci, mai ales că diva a mărturisit sus şi tare că vrea o familie numeroasă. Ce n-a mers? Probleme în paradisul concepţiei?

„Ea şi Jay-Z şi-au dorit mereu încă un copil şi, după ani întregi în care au încercat, acum sunt încântaţi“, a declarat o sursă pentru revista „People“.

„Toţi cei care lucrau cu ei simţeau cum se putea tăia cu cuţitul tensiunea dintre ei. Acum însă, sarcina lui Bé i-a unit din nou“, adaugă şi un alt apropiat al cuplului de aur, pentru publicaţia „Life and style“.

Acelaşi apropiat care confirmă că artista e însărcinată în şase luni, iar gemenii au fost concepuţi prin fertilizare in vitro. Să aibă asta legătură cu tensiunile dintre ei? Oare între Bé şi Jay-Z stau lucrurile atât de prost, încât cei doi au preferat să devină părinţi fără să aibă de-a face unul cu celălalt? Greu de crezut, dar nu exclus. „S-au simţit confortabil să dea marea veste de-abia când sarcina ei a avansat şi după ce au făcut toate testele genetice şi au aflat că totul este bine“, a completat sursa citată.

Mai mult, se speculează că domnul şi doamna Carter ştiu deja că vor fi părinţii unui băiat, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu gemeni de sexe diferite. „Jay şi-a dorit un băiat de când s-a născut fiica lor. Acum, dorinţa lui s-a realizat“, se mai dă din casă.

Click pe următoarea pagină!