Gossip

Beyoncé a apelat la o mamă surogat?

Beyoncé a apelat la o mamă surogat?

O femeie din New York susţine că este mama biologică a copilului cântăreţei, Blue Ivy, şi a depus la o instanţă documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru.

Tina Seals spune că este adevărata mamă a lui Blue Ivy, fetiţa în vârstă de doi ani şi jumătate a cuplului format din Beyoncé şi Jay-Z, informează dailymail.co.uk.

În documentele depuse la o instanţă din New York, Tina Seals spune că a fost "anterior asociată" cu cuplul de staruri şi doreşte ca tribunalul să "verifice dacă ea este mama biologică" a lui Blue Ivy.

Aceasta nu este pentru prima dată când Beyoncé se confruntă cu astfel de afirmaţii. În toamna anului 2011, Beyonce a fost acuzată că poartă o burtă falsă şi că a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil. Speculaţiile au fost generate de apariţia lui Beyonce, la un show TV, cu o burtică ce părea că se pliază şi face valuri atunci când s-a aşezat pe un fotoliu. Speculaţiile au luat atunci o asemenea amploare încât Beyoncé, care de obicei este discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată, s-a declarat uimită de aceste zvonuri, pe care le-a catalogat drept "nebuneşti".

Totuşi, în cazul Tinei Seals, există puţine şanse ca aceasta să fie luată în serios de autorităţi. În urmă cu o săptămână, o instanţă din New York a respins un alt caz deschis de aceasta, împotriva cuplului Kanye West - Kim Kardashian. Femeia se declara mama biologică a lui North West, copilul în vârstă de un an al celor doi.

De asemenea, femeia este celebră pentru că s-a declarat mama biologică a prinţului George al Marii Britanii, precum şi a lui Prince, Paris şi Blanket, copiii regretatului Michael Jackson.

Beyoncé şi Jay-Z sunt căsătoriţi din 2008 şi au un singur copil, pe Blue Ivy, născută în ianuarie 2012. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Foto: Kevin Mazur

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Beyoncé şi Jay-Z, aniversare în Republica Dominicană

News

FOTO Beyoncé şi Jay-Z, aniversare în Republica Dominicană

Deşi mariajul lor nu e tocmai pe roze, ambii parteneri făcând eforturi considerabile pentru a-l consolida, cei doi artişti au la dispoziţie o nouă ocazie de a-şi arăta cât de mult mai înseamnă unul pentru celălalt.

News

Beyoncé, dezvăluiri despre viaţa personală

Nu ţine diete drastice, îşi iubeşte corpul cu tot cu formele lui voluptuoase şi e foarte dezinvoltă în relaţia de cuplu. Iată ce-a declarat referitor la momentele intime cu Jay-Z.

News

Jay-Z a închiriat o creşă de 1 milion de dolari

Totul pentru micuţa Blue Ivy, căci soţul lui Beyoncé a închiriat o creşă de lux la subsolul Barclays Center

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

News

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

E o artistă de culoare frumoasă, bogată, familistă şi foarte, foarte norocoasă. Cei de la revista „People“ au urcat-o pe cel mai înalt piedestal al frumuseţii. Oare despre cine este vorba?

News

Leo DiCaprio, aniversat cu 18 lăzi de şampanie

La împlinirea a 38 de ani, actorul a dat o petrecere de pomină, la care şampania chiar a curs în valuri. Cât a cheltuit DiCaprio pentru aniversarea zilei sale de naştere?

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.