News

Beyonce, aspru criticată de fani. Ce a făcut diva de a scandalizat internetul?

Beyonce, aspru criticată de fani. Ce a făcut diva de a scandalizat internetul?

Este o mămică celebră, i-a adus pe lume pe gemenii Rum şi Sir în urmă cu două luni, iar Beyonce arată trăsnet după ce a dat jos kilogramele în plus. Fanii au apreciat că a revenit într-un timp atât de scurt la o siluetă trasă prin inel, însă o fotografie distribuită de cântăreaţă pe contul său de Instagram i-a scandalizat pe mulţi internauţi.

Într-o rochie scurtă, cu un decolteu adânc, aşezată la o masă, Bey s-a fotografiat cu paharul de vin în mână, lucru care nu a putut fi trecut cu vedere de fani. Fiecare mamă are nevoie de puţin timp pentru ea, să se relaxeze şi să iasă în oraş, departe de agitaţia de acasă şi de haosul biberoanelor, schimbatului de scutece şi al îngrijirii micuţilor. Însă, pentru internauţi, este inadmisibil ceea ce diva a făcut, considerând că ea ar trebui să fie un model de urmat. A dat foc la întreg internetul după ce a ieşit cu soţul său, Jay  Z, în oraş şi au băut câte un pahar de vin. Megastarul de 35 de ani a fost surprinsă cu paharul în mână, iar comentariile care au urmat au fost fie tăioase, fie menită să-i spele imaginea.

"Sper că Beyonce nu-şi foloseşte sânii să-i hrănească pe gemeni după acel pahar de vin", a scris un internaut, în timp ce alţii şi-au exprimat şi ei părerea: "Oamenii se grăbesc întotdeauna să judece, cum ştii că acolo este vin şi cum ştii că încă alăptează? Să creşti copii este o muncă grea şi uneori ai nevoie de o pauză.", sau  " Este o nebunie să-i refuzi unei femei un pahar de vin, chiar dacă alăptează. Puţinul alcool băut se elimină din laptele matern în decursul a două ore. Un pahar de vin nu este o crimă. "

Şi puţin îi pasă divei de părerile răutăcioase, căci chiar a doua zi, a distribuit pe contul său de Instagram o serie de fotografii extrem de sexy, cu abdomenul la vedere, pentru a închide gurile răutăcioşilor. Este o mamă model - a slăbit, are grijă de 3 copii şi mai are timp şi de ieşiri romantice alături de soţul Jay Z.

Foto: Instagram