Gossip

Beyoncé şi-a denumit fiica după o fostă iubită de-ale soţului ei

Fetiţa de numai câteva zile a celebrului cuplu face deja vâlvă în presa internaţională: s-a descoperit că numele micuţei este asemănător cu cel al unei foste partenere de-ale lui Jay-Z.

Blue Ivy Carter a venit pe lume pe 7 ianuarie şi de-atunci tabloidele de peste Ocean caută în neştire subiecte legate de primul copil al lui Beyoncé şi al soţului ei. Şi au descoperit că numele fetiţei are o semnificaţie aparte.

Ivy vine de la cifra IV roman, care are o însemnătate deosebită pentru cei doi părinţi: ziua de naşterea cântăreţei este pe 4 septembrie, iar data când a venit pe lume Jay-Z este 4 decembrie, cei doi s-au căsătorit pe 4 aprilie şi au amândoi tatuaje cu cifra IV pe degetul unde este verigheta. Plus că ultimul album al lui Beyoncé se numeşte „4”.

Iar, în ceea ce priveşte cel de-al doilea nume, proaspeţii părinţi ne-au rezervat o surpriză, deoarece pe iubita rapperului de dinainte de Beyoncé o cheamă Blu Cantrell! Pură coincidenţă?

Comentarii

Articole asemănătoare

Care sunt cei mai influenţi 100 de oameni din lume?

News

Care sunt cei mai influenţi 100 de oameni din lume?

Prestigioasa revistă americană „Time“ a publicat topul anual al celor mai influente personalităţi de pe mapamond. Iată cine se află pe primele locuri în acest clasament.

News

Fetiţa lui Beyoncé, în turneu

Faimoasa artistă este cunoscută pentru discreţia cu care tratează viaţa sa privată, însă a început să posteze tot mai multe fotografii cu fiica sa.

News

Cine-i noua prietenă a lui Beyoncé? 

Faimoasa cântăreaţă ne-a oferit o surpriză incredibilă în momentul în care s-a afişat în compania uneia dintre cele mai controversate staruri de peste Ocean.

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

News

Uite cum arată fetiţa lui Beyoncé

Primele fotografii cu Blue Ivy Carter, care a venit pe lume în urmă cu o lună, au fost postate pe internet de părinţii ei pe un site care i-a fost dedicat.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!

Gossip

Beyonce uimeşte din nou!

Cântăreaţa şi-a făcut cea de-a doua apariţie în public de când a născut şi pare din ce în ce mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte felul în care arată.

News

Cine va fi naşa fiicei lui Beyonce?

Moştenitoarea unui imperiu de peste 750 de milioane de dolari are nevoie de o naşă pe măsură. Şi se aude că faimoşii părinţi ai lui Blue Ivy au ales-o deja pe cea care să îndeplinească acest rol