News

Beyonce: „Dumnezeu va decide când vom avea copii”

Discretă în privinţa vieţii sale personale, vedeta nu ascunde totuşi faptul că îşi doreşte un moştenitor. Însă nu şi-a stabilit un termen limită până să devină mamă şi lasă lucrurile să evolueze natural în această privinţă.

„Credeam că la 30 de ani eşti aşa de bătrân pe vremea când am spus că la această vârstă voi avea copii. Tot ce pot spune acum e că se va întâmpla într-o bună zi”, a declarat recent vedeta care se află în momentul de faţă într-o vacanţă. „Doar Dumnezeu poate decide când voi deveni eu mamă. Se va întâmpla când se va întâmpla. Până atunci mă bucur de celelalte realizări de-ale mele”, continuă Beyonce. Cântăreaţa susţine că se simte minunat acum, când încearcă să profite cât mai mult de timpul liber pe care-l are. Scopul acestei pauze să fie oare conceperea unui copil?

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Video inedit! Vezi cu ce imagini şi-a surprins Beyonce fanii!

Nimeni nu poate nega că Beyonce este o vedetă plină de surprize. Zilele trecute, Beyonce a postat pe reţelele sale de socializare un video care părea a fi o sinteză a unei petreceri între fete, care a avut loc într-o cameră de hotel.

Gossip

Beyoncé, însărcinată în două luni?

Surprize, surprize! Se pare că diva Beyoncé se pregăteşte să fie din nou mamă. Cel puţin aşa afirmă jurnaliştii de la site-ul Mediatakeout.com, informaţia fiind confirmată de un angajat al cântăreţei. Aceeaşi persoană susţine că Beyonce este însărcinată

News

Beyoncé renunţă la muzică pentru familie?

Faimoasa cântăreaţă are de gând să se retragă din showbiz, pentru a se dedica în întregime creşterii fetiţei sale, Blue Ivy.

Îţi place stilul lui Beyonce?

Fashion

Îţi place stilul lui Beyonce?

Cântăreaţa etalează, la fiecare apariţie publică, ţinute care să-i pună în evidenţă formele voluptuoase. Ce părere ai despre alegerile ei vestimentare: îi complimentează silueta sau sunt prea dramatice şi înzorzonate?

News

Fetiţa lui Beyoncé, în turneu

Faimoasa artistă este cunoscută pentru discreţia cu care tratează viaţa sa privată, însă a început să posteze tot mai multe fotografii cu fiica sa.

News

Cine-i noua prietenă a lui Beyoncé? 

Faimoasa cântăreaţă ne-a oferit o surpriză incredibilă în momentul în care s-a afişat în compania uneia dintre cele mai controversate staruri de peste Ocean.