Gossip

Beyoncé i-a luat lui Jay-Z o maşină de 2 milioane de dolari

Beyoncé i-a luat lui Jay-Z o maşină de 2 milioane de dolari

De ziua lui, actriţa şi-a dotat soţul cu un bolid dintre cele mai râvnite din lume, un Bugatti Veyron Grand Sport.

La cei 41 de ani ai săi, Jay-Z se poate considera un bărbat fericit: e un muzician celebru şi bogat, are o soţie frumoasă, şi la fel de celebră, deţine o casă uluitoare şi un garaj frumos „mobilat“. Căci, începând din 4 decembrie, muzicianul este unul dintre puţinii şi norocoşii proprietari de Bugatti Veyron Grand Sport (printre ei şi Simon Cowell, Tom Cruise, Tom Brady, Chris Brown şi Ralph Lauren), considerat unul dintre cele mai rapide automobile din lume. Să nu uităm că anul trecut, amândoi aveau peste 107 de milioane de dolari în cont, ceea ce înseamnă că darul primit de la soţia lui în valoare de 2,07 milioane de dolari n-a fost decât o „mică“ extravaganţă.

De ce e atât de special acest model? Pentru că automobilul poate ajunge la viteza de 100 km/h în 2,5 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 408 km/h. Iar acest Bugatti Veyron Grand Sport se alătură altor bolizi parcaţi în garajul vilei, un Ferrari F430 Spider, un Rolls Royce Phantom, un Maybach 62S şi un Pagani Zonda Roadster.

Potrivit tabloidului britanic „The Sun“, Beyoncé a comandat acest model în urmă cu un an, deoarece soţul ei, pasionat de automobile, şi-l dorea în colecţia sa impresionantă.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Beyoncé, dezvăluiri despre viaţa personală

Nu ţine diete drastice, îşi iubeşte corpul cu tot cu formele lui voluptuoase şi e foarte dezinvoltă în relaţia de cuplu. Iată ce-a declarat referitor la momentele intime cu Jay-Z.

News

Recunoşti vedetele?

Dacă ar fi private de banii şi timpul pe care-l au la dispoziţie pentru a avea grijă de corpul lor, celebrităţile n-ar mai fi la fel de aranjate şi de arătoase. Le-ai recunoaşte în ipostaza de oameni obişnuiţi?

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

News

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

E o artistă de culoare frumoasă, bogată, familistă şi foarte, foarte norocoasă. Cei de la revista „People“ au urcat-o pe cel mai înalt piedestal al frumuseţii. Oare despre cine este vorba?

News

Leo DiCaprio, aniversat cu 18 lăzi de şampanie

La împlinirea a 38 de ani, actorul a dat o petrecere de pomină, la care şampania chiar a curs în valuri. Cât a cheltuit DiCaprio pentru aniversarea zilei sale de naştere?

FOTO Cadoul de 40 de milioane de dolari primit de Jay-Z

News

FOTO Cadoul de 40 de milioane de dolari primit de Jay-Z

De Ziua Tatălui, rapperul Jay-Z şi-a dat seama că are nevoie de o parcare mult mai mare. Şi asta pentru că soţia lui i-a făcut un cadou care nu încape în garajul lor.