Gossip

Beyonce i-a pus gând rău lui Lady Gaga

Se pare că se va alege praful de prietenia dintre cele două cântăreţe, deoarece soţia lui Jay-Z n-o mai suportă pe excentrica ei colegă de scenă.

National Enquirer a publicat un material interesant despre Beyonce, care consideră artificiile pe care Lady Gaga le expune pe scenă ca fiind „expirate”. Mai mult de atât, există ceva resentimente între cele două artiste, din cauza faptului că Gaga încearcă din răsputeri să acapareze cât mai multă atenţie din partea publicului, în detrimentul colegilor ei de scenă şi cu toate că depune o muncă mai puţin semnificativă pentru a câştiga admiraţia oamenilor. „Beyonce a fost de părere că intrarea pe care şi-a făcut-o Lady Gaga la ceremonia de decernare a premiilor Grammy a fost ridicolă şi exagerată. Toţi artiştii s-au prezentat în faţa publucului într-o manieră tradiţională, dar Gaga şi-a dorit să atragă toată atenţia, motiv pentru care Beyonce plănuieşte s-o aducă pe Gaga unde îi e locul, cu picioarele pe pământ”, a declarant o sursă apropiată vedetei.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

Gossip

Lady GaGa şi-a luat „Adio!” de la iubit

Controversata cântăreaţă a considerat că o pauză amoroasă i-ar fi benefică, motiv pentru care i-a dat „temporar” papucii partenerului său.

Gossip

Iată cum arată proaspăta mămică în costum de baie! 

Beyonce şi-a revenit spectaculos după ce a născut! Dovadă a acestui lucru sunt fotografiile care-o întruchipează pe vedetă în ipostaze atrăgătoare.

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!

Gossip

Beyoncé – tarif de 500 de milioane $

Nici n-a născut bine, că ofertele profesionale vin tăvălug peste ea. Şi nu orice ofertă, ci cea mai bună din showbiz-ul american.

Gossip

Naşterea fetiţei lui Beyoncé, sub investigaţie

Venirea pe lume a primului moştenitor al divei mulatre nu putea trece neobservată, însă acum până şi autorităţile americane îi acordă o atenţie deosebită.

Gossip

Beyoncé şi-a denumit fiica după o fostă iubită de-ale soţului ei

Fetiţa de numai câteva zile a celebrului cuplu face deja vâlvă în presa internaţională: s-a descoperit că numele micuţei este asemănător cu cel al unei foste partenere de-ale lui Jay-Z.