Gossip

Beyoncé, însărcinată cu al doilea copil al lui Jay-Z?

de admin

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru. Zvonurile că artista de 33 de ani aşteaptă al doilea copil cu rapperul au fost ţesute după ce diva început să-şi acopere subtil abdomenul, săptămâna trecută, în timpul ieşirilor în oraş, dar mai ales după siropoasele declaraţii de amor făcute public pe scenă între ea şi Jay Z.

Plus schimbarea de look şi zâmbetul perpetuu pe faţa ei, aşa cum a fost surprinsă de paparazii la un prânz luat în paris cu soţul ei şi fetiţa lor, Blue Ivy! Familia lor nu a divulgat nimic despre posibila sarcină a lui Beyoncé, însă rapperul de 44 de ani ar fi dat de înţeles pe scenă că soţia lui ar fi însărcinată cu un frate sau o soră pentru Blue Ivy. El ar fi schimbat versurile iniţiale ale unei melodii, vinerea trrecută, spunând “cause she’s pregnant with another one” (pentru că ea e însărcinată cu alt copil), în timpul unuia dintre concertele lor la Paris, conform site-ului Radar Online.

Momentan, cuplul cel mai important din lumea muzicală este încă în turneul european On The Run. Se specula că, de la incidentul cu Solange Knowles, sora faimoasei Bé, rapperul şi soţia lui ar fi pe punctul de-a divorţa.

FOTO WENN