Gossip

Beyoncé, însărcinată din nou?

de admin

La 8 luni după ce a adus-o pe lume pe Blue Ivy, artista ar fi din nouă însărcinată. Zvonul circulă tot mai intens dincolo de Ocean

Şi asta mai ales după ce a fost recent văzută în New York - mai exact pe 23 septembrie, în restaurantul La Marina - cu o burtică ceva mai proeminentă. Clienţii localului au remarcat şi ei silueta suspectă a artistei. Iar o sursă din anturajul ei a confirmat pentru HollywoodLife.com sarcina! Mai mult, reacţia purtătorului de cuvânt al lui Beyoncé la aceste zvonuri a fost: "Nu comentez despre viaţa ei personală!". Ar fi putut să nege, dar... Aşteptăm continuarea :-)

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Beyoncé, însărcinată cu al doilea copil al lui Jay-Z?

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru.

Beyoncé a apelat la o mamă surogat?

Gossip

Beyoncé a apelat la o mamă surogat?

O femeie din New York susţine că este mama biologică a copilului cântăreţei, Blue Ivy, şi a depus la o instanţă documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru.

News

Beyonce & Jay-Z: Crăciun interzis minorilor!

Alt cuplu celebru, alte obiceiuri de Sărbători. Dacă şi despre ei se spune că ar fi ajuns cu mariajul pe butuci, iată ce replică au găsit de cuviinţă să dea acestor zvonuri Jay-z şi Beyonce...