Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.

Cei doi soţi au luat o pauză şi şi-au lăsat fetiţa acasă pentru câteva ore, timp în care Beyoncé şi Jay-Z s-au simţit minunat la un meci de baschet. De când a adus-o pe lume pe micuţa Blue Ivy, cântăreaţa şi-a făcut apariţia în public de două ori până acum şi a uimit de fiecare dată cu silueta ei la fel de atrăgătoare ca înainte de-a rămâne gravidă. Iar acum a venit vremea să iasă în oraş şi cu soţul ei. Nimic mai plăcut pentru ea decât să-şi petreacă timpul şi cu partenerul ei de viaţă!

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Cât de mult a slăbit Beyoncé?

Faimoasa cântăreaţă parcă arată acum mai bine decât înainte de-a rămâne gravidă, atât de multe kilograme a pierdut. Cum şi cât a reuşit să slăbească diva de când a devenit mamă?

Gossip

Iată cum arată proaspăta mămică în costum de baie! 

Beyonce şi-a revenit spectaculos după ce a născut! Dovadă a acestui lucru sunt fotografiile care-o întruchipează pe vedetă în ipostaze atrăgătoare.

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

News

Ce face Beyoncé în timp ce fiica ei doarme?

De când a devenit mamă şi petrece mai mult timp acasă, cântăreaţa şi-a descoperit o nouă pasiune, pe care o practică atunci când Blue Ivy doarme liniştită.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!

Gossip

Beyoncé – tarif de 500 de milioane $

Nici n-a născut bine, că ofertele profesionale vin tăvălug peste ea. Şi nu orice ofertă, ci cea mai bună din showbiz-ul american.

News

Cine va fi naşa fiicei lui Beyonce?

Moştenitoarea unui imperiu de peste 750 de milioane de dolari are nevoie de o naşă pe măsură. Şi se aude că faimoşii părinţi ai lui Blue Ivy au ales-o deja pe cea care să îndeplinească acest rol

News

Beyoncé - primele dezvăluiri după naştere

Frumoasa mulatră a oferit primul interviu de când fiica ei, Blue Ivy, a venit pe lume, şi a vorbit despre maternitate şi despre tatăl copilului ei.

Gossip

Naşterea fetiţei lui Beyoncé, sub investigaţie

Venirea pe lume a primului moştenitor al divei mulatre nu putea trece neobservată, însă acum până şi autorităţile americane îi acordă o atenţie deosebită.