Gossip

Beyonce şi Jay-Z s-au separat?

După doi ani de căsnicie, cei doi artişti au luat decizia de a trăi separat pentru o vreme: el va locui în Los Angeles, iar ea va sta la New York.

Nu că MediaTakeOut. com ar fi o sursă pe care să te poţi baza oricând, dar ipoteza susţinută de ei - conform căreia cei doi soţi s-au hotărât să locuiască separat - are mari şanse de a se adeveri, având în vedere că există ceva divergenţe în celebrul cuplu. Astfel, Beyonce s-a prezentat singură la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, iar când se află în compania soţului ei ies scântei între cei doi din cauza stilului de viaţă diferit pe care şi-l doresc.

Cu alte cuvinte, cântăreaţa şi Jay-Z nu se pot pune de acord dacă să devină acum părinţi sau să mai aştepte o vreme. Ca atare, s-au hotărât să-şi dea un răgaz unul altuia şi să locuiască separat pentru un timp, până se liniştesc spiritele. „Se ceartă pe copii. Jay-Z îşi doreşte moştenitori, pe când Beyonce nu vrea să rămână acum însărcinată. Ea se gândeşte numai la cariera ei înfloritoare, la care nu vrea să renunţe nici pentru câteva luni. Aşadar, el va locui în L.A., iar ea va sta în New York. După ce vor petrece ceva timp separat, cei doi soţi se vor decide apoi dacă vor să mai rămână împreună şi să facă copii sau vor divorţa”, susţine o sursă apropiată faimoasei perechi.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Iată cum arată proaspăta mămică în costum de baie! 

Beyonce şi-a revenit spectaculos după ce a născut! Dovadă a acestui lucru sunt fotografiile care-o întruchipează pe vedetă în ipostaze atrăgătoare.

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!

Gossip

Beyoncé – tarif de 500 de milioane $

Nici n-a născut bine, că ofertele profesionale vin tăvălug peste ea. Şi nu orice ofertă, ci cea mai bună din showbiz-ul american.

Gossip

Beyoncé şi-a denumit fiica după o fostă iubită de-ale soţului ei

Fetiţa de numai câteva zile a celebrului cuplu face deja vâlvă în presa internaţională: s-a descoperit că numele micuţei este asemănător cu cel al unei foste partenere de-ale lui Jay-Z.

Gossip

Beyoncé – dramă în familie

Cu toate că mai are puţin şi va aduce pe lume un copil, vedeta nu are parte numai de momente fericite, deoarece familia sa traversează o perioadă dificilă.

Gossip

Beyoncé va avea o fetiţă

Celebra cântăreaţă este în al nouălea cer de fericită de când a aflat că ea şi soţul ei, Jay-Z, vor deveni părinţii unei fetiţe. Vedeta este însărcinată cu primul ei copil şi peste câteva luni va aduce pe lume

Gossip

Sarcina lui Beyoncé are aproape trei luni

Soţia rapperului Jay-Z era nerăbdătoare să facă publică vestea că este însărcinată, fiind peste măsură de încântată că-şi va extinde familia. Frumoasa mulatră urcase pe scena MTV Video Music Awards pentru a cânta una dintre melodiile ei, nicidecum să-şi anunţe