Gossip

Beyonce şi Jay-Z s-au separat?

După doi ani de căsnicie, cei doi artişti au luat decizia de a trăi separat pentru o vreme: el va locui în Los Angeles, iar ea va sta la New York.

Nu că MediaTakeOut. com ar fi o sursă pe care să te poţi baza oricând, dar ipoteza susţinută de ei - conform căreia cei doi soţi s-au hotărât să locuiască separat - are mari şanse de a se adeveri, având în vedere că există ceva divergenţe în celebrul cuplu. Astfel, Beyonce s-a prezentat singură la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, iar când se află în compania soţului ei ies scântei între cei doi din cauza stilului de viaţă diferit pe care şi-l doresc.

Cu alte cuvinte, cântăreaţa şi Jay-Z nu se pot pune de acord dacă să devină acum părinţi sau să mai aştepte o vreme. Ca atare, s-au hotărât să-şi dea un răgaz unul altuia şi să locuiască separat pentru un timp, până se liniştesc spiritele. „Se ceartă pe copii. Jay-Z îşi doreşte moştenitori, pe când Beyonce nu vrea să rămână acum însărcinată. Ea se gândeşte numai la cariera ei înfloritoare, la care nu vrea să renunţe nici pentru câteva luni. Aşadar, el va locui în L.A., iar ea va sta în New York. După ce vor petrece ceva timp separat, cei doi soţi se vor decide apoi dacă vor să mai rămână împreună şi să facă copii sau vor divorţa”, susţine o sursă apropiată faimoasei perechi.