Gossip

Beyonce şi Jay-Z vor ferma lui Michael Jackson

Ferma Neverland, reşedinţa din California în care a locuit Michael Jackson între anii 1988 şi 2005 şi scoasă acum la vânzare, este vânată de numeroase celebrităţi.

Ultimii care s-au arătat interesaţi de reşedinţa evaluată la aproximativ 29 milioane de dolari sunt Beyonce şi soţul ei, Jay-Z. Aceştia au vizitat recent această proprietate din Santa Barbara, însoţiţi de actualul ei proprietar, Thomas Barack Jr.

Michael Jackson, care a murit în urma unei intoxicaţii acute cu propofol în 2009, a cumpărat această fermă de 1,2 kilometri pătraţi în anul 1988, pe vremea când se afla în culmea gloriei. Celebrul cântăreţ american a operat o serie de modificări, comstruind pe acea proprietate un trenuleţ pe şine, o grădină zoologică şi un parc de distracţii.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului, Prince, Paris şi Blanket, şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Se vinde Neverland-ul!

News

FOTO Se vinde Neverland-ul!

La şase ani de la trecerea în nefiinţă a lui Michael Jackson, fosta reşedinţă californiană a megastarului şi casa în care au copilărit cei trei urmaşi ai săi a fost scoasă în vânzare contra sumei de 100 milioane de dolari.

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

News

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

Un tribunal a decis ca cei trei moştenitori ai megastarului, Prince, Paris şi "Blanket", să primească o alocaţie anuală din care să se asigure plata educaţiei, a vacanţelor şi gărzilor de corp care-i însoţesc.

News

Azi, Prince Jackson depune mărturie la tribunal, în procesul AEG

Fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, va fi următorul martor care va depune mărturie în procesul intentat de familia Jackson companiei AEG Live, miercuri, la o zi după ce fanii "regelui muzicii pop" au comemorat patru ani de la moartea idolului lor.

Gossip

Motivul tentativei de sinucidere: Paris şi Prince Jackson n-au acelaşi tată

Adolescenta de 15 ani a regretatului Michael Jackson trece printr-o perioadă foarte grea. Şi se pare că motivul pentru care a încercat să se sinucidă are legătură cu tatăl ei. Astfel, nişte teste AND efectuate recent au dovedit că Prince este fratele ei biologic