Gossip

Beyonce naşte astăzi? Iată ce a făcut soţul artistei!

Beyonce naşte astăzi? Iată ce a făcut soţul artistei!

Fanii internauţi ai celebrei cântăreţe s-au isterizat, astăzi, la gândul că gemenii vor veni pe lume în următoarele ore. Ce le-a dat de gândit? În primul rând, nenumăratele declaraţii ale unor martori care susţin că Jay Z şi echipa de securitate a artistei au fost văzuţi în faţa unui spital din Los Angeles. Be naşte astăzi? Potrivit zvonurilor din online, Beyonce se pregăteşte să-i aducă pe gemeni pe lume astăzi. Chipurile, artista este deja internată în spitalul în care urmează să nască, iar soţul şi echipa sa de bodyguarzi au transformat spitalul într-o adevărată fortăreaţă din cauza posibililor curioşi.

Fanii internauţi au umplut reţelele de socializare cu mărturii despre ce se întâmplă în respectivul spital din Los Angeles. Unul dintre ei sugerează că Beyonce este deja în travaliu şi că-n doar câteva ore ar trebui să vină, public, vestea că artista a devenit mamă din nou.

Culmea e că zilele trecut a apărut informaţia cum că Be ar naşte acasă, acolo unde şi-a amenajat un salon de maternitate modern, utilat cu toate cele necesare pentru o naştere, care a costat-o nu mai puţin de 1,6 milioane de dolari. Decizia artistei ar fi venit din teama ca paparazzi să nu pătrundă în spitalul în care gemenii ar veni pe lume. Aşadar, care este adevărul?

Cert e că, momentan, nu există nicio declaraţie oficială din partea celor două vedete sau a reprezentanţilor lor despre naşterea gemenilor sau despre vreun eveniment important ce ar avea loc astăzi cu privire la familia lor. De altfel, Beyonce n-a mai comunicat pe reţelele de socializare cu fanii de pe 30 mai, ceea ce ne dă de gândit că naşterea gemenilor se apropie cu paşi repezi.