News

Beyonce, nemachiată şi într-o formă fizică de milioane. Şi-a înnebunit fanii cu aceste fotografii sexy!

Beyonce, nemachiată şi într-o formă fizică de milioane. Şi-a înnebunit fanii cu aceste fotografii sexy! camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Beyonce este mai sexy şi mai încrezătoare ca niciodată după naşterea gemenilor Rumi şi Sir. A slăbit considerabil din luna iunie şi până acum, are succes pe plan profesional, cât despre familie, este o femeie împlinită cu un soţ iubitor şi bogat şi 3 copii superbi.

Aşa că viaţa sa nu poate fi altfel decât minunată. Bey şi soţul său Jay-Z sunt unii dintre cei mai puternici şi apreciaţi oameni din industria muzicală şi formează şi un cuplu demn de invidiat. Aşa că cei doi au apărut într-o fotografie de cuplu superbă la doar câteva zile de la dezvăluirea lui Jazy-Z că a înşelat-o pe soţia sa în trecut. Pe lângă această fotografie de familie, Beyonce (36) şi-a uimit fanii cu cea mai recentă şedinţă foto distribuită integralpe contul său de Instagram. Iar diva arată într-un mare fel îmbrăcată într-o pereche de jeanşi scurţi care îi lasă la vedere posteriorul bombat şi picioarele bronzate, fără pic de celulită.

Nemachiată, dar cu încredere mare în ea şi cu pielea aurie şi strălucitoare, Beyonce s-a fotografiat în cele mai sexy ipostaze, spre deliciul fanilor care au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Pe lângă pantalonii extrem de scurţi, a purtat un tricou gri cu imprimeu colorat, o curea care i-a subliniat talia şi o pereche de cizme strălucitoare, fiind, alături de bijuterii, pielese de rezistenţă ale ţinutei. Cu toate că încălţările au fost sclipitoare, ochii fanilor au fost îndreptaţi spre formele voluptoase ale divei - posteriorul bombat şi picioarele perfecte. Cu silueta trasă prin inel, dar şi tenul impecabil, fără machiaj, dar şi fără semne de oboseală sau riduri, Beyonce a arătat fabulos, foarte sexy, mândrindu-se cu silueta recăpătată după naşterea gemenilor Rumi şi Sir.

Iată cât de bine arată! 

Foto: Instagram, Beyonce.com

Modifică Setările