News

Beyoncé, noua imagine H&M

de admin

Beyoncé, noua imagine H&M

Bé reuşeşte să experimenteze cu mare succes orice stil vestimentar, dovadă fiind şi noua colaborare cu magazinul suedez pentru campania de vară, a cărui nouă imagine este.

Exotică, senzuală şi de bun gust – aşa se poate descrie noua campanie a celebrului brand, dacă ne uităm la fotografiile superbe cu Beyoncé, făcute într-un peisaj, bineînţeles, idilic, în Bahamas, în luna ianuarie. Mai mult, noile haine ale colecţiei H&M sunt chiar piese inspirate de stilul original al cântăreţei, care „şi-a impus ideile în crearea hainelor promovate în campanie“, după cum a declarat şi un purtător de cuvânt al brandului.

Cum vi se pare noua imagine?

Foto: H&M, Tumblr

Comentarii

Articole asemănătoare

Beyonce, criticată dur pentru noul video: ce-a făcut artista?

News

Beyonce, criticată dur pentru noul video: ce-a făcut artista?

Noul clip realizat cu Nicki Minaj a stârnit valuri de revoltă în rândul fanilor săi, contrariaţi de felul în care s-a filmat şi de gesturile ei de divă de succes. Mai exact, viaţa de huzur pe care a arătat-o în videoclipul “Feeling Myself” a deranjat multă lume.

Fashion

FOTO Alb &Negru la gala Billboard: Beyoncé a încălcat dresscode-ul!

La prânzul Billboard Women, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé,

Gossip

Beyoncé, însărcinată cu al doilea copil al lui Jay-Z?

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru.

FOTO Beyoncé, vacanţă fierbinte în Jamaica

News

FOTO Beyoncé, vacanţă fierbinte în Jamaica

Ştim cu toţii cât de bine arată Queen B., dar în cazul în care am uitat, ea ţine să ne reamintească mereu, cu fotografii şi mai senzuale. Mama fetiţei lui Jay-Z a postat pozele din vacanţa ei din Jamaica, în bikini, distrându-se de minune în faţa camerei.

News

Beyoncé, “răpită” de pe scenă

La concertul de pe 14 septembrie, din Brazilia, diva a devenit iarăşi ţinta fanilor mult prea zeloşi. Astfel că unul dintre ei, la bustul gol, a îndrăznit să o tragă, pur şi simplu, pe Bé în mulţime, cu forţa, luând-o în braţele lui.

FOTO Beyoncé, sexy şi fără machiaj

News

FOTO Beyoncé, sexy şi fără machiaj

Cântăreţei de 32 de ani i-a priit din plin vacanţa pe malul Mediteranei, unde s-a relaxat împreună cu soţul ei, Jay-Z şi cu micuţa Ivy, după cum vedem în pozele lor.

FOTO Beyoncé, schimbare drastică de look

News

FOTO Beyoncé, schimbare drastică de look

Această alegere a divei muzicii este una de-a dreptul şocantă, căci buclele sale aurii şi lungi erau o marcă proprie cu care a şi cucerit lumea de pretutindeni. Ce-i drept, nici cu tunsoarea pixie nu-i stă rău, însă cu siguranţă