News

Beyoncé o copiază pe Tina Turner?

de admin

Soţia lui Jay-Z a cucerit toate privirile la Super Bowl, atunci când a purtat pe scenă un combinezon din dantelă neagră. Dar mare ne-a fost surpriza să descoperim că ţinuta ei este identică cu cea purtată de Tina Turner, acum, atenţie!, 33 de ani, tot în timpul unui concert.

Nu este prima oară când Beyoncé şi Tina Turner poartă ţinute similare. În 2008, cele două staruri ale muzicii au cântat împreună la premiile Grammy în ţinute argintii, foarte asemănătoare. Pe atunci, Tina, deşi avea 68 de ani, a strălucit pur şi simplu, devenind, se pare, chiar sursa de inspiraţie pentru Beyoncé .

Tu cine crezi că a purtat mai bine acest body din dantelă neagră? Tina Turner sau Beyoncé?

Comentarii

Articole asemănătoare

Beyonce, criticată dur pentru noul video: ce-a făcut artista?

News

Beyonce, criticată dur pentru noul video: ce-a făcut artista?

Noul clip realizat cu Nicki Minaj a stârnit valuri de revoltă în rândul fanilor săi, contrariaţi de felul în care s-a filmat şi de gesturile ei de divă de succes. Mai exact, viaţa de huzur pe care a arătat-o în videoclipul “Feeling Myself” a deranjat multă lume.

Gossip

Beyoncé, însărcinată cu al doilea copil al lui Jay-Z?

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru.

FOTO Beyoncé, vacanţă fierbinte în Jamaica

News

FOTO Beyoncé, vacanţă fierbinte în Jamaica

Ştim cu toţii cât de bine arată Queen B., dar în cazul în care am uitat, ea ţine să ne reamintească mereu, cu fotografii şi mai senzuale. Mama fetiţei lui Jay-Z a postat pozele din vacanţa ei din Jamaica, în bikini, distrându-se de minune în faţa camerei.