News

Beyonce şi Jay-Z, divorţ de un miliard de euro

Beyonce şi Jay-Z, divorţ de un miliard de euro

Cea mai scumpă despărţire din toate timpurile e pe cale să se producă. Conform presei internaţionale, Beyonce şi Jay-Z ar avea de împărţit circa un miliard de euro.

NEW YORK, NY - MAY 04: Beyonce and Jay Z attend the 'China: Through The Looking Glass' Costume Institute Benefit Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 4, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Toată lumea ştie că mariajul divei Beyonce şi al lui Jay-Z nu mai este ce-a fost atunci când s-au căsătorit în anul 2008. Cu toate că până acum cei doi au păstrat aparenţele de soţ şi soţie fericiţi, ceva s-a întâmplat între cei doi şi le-a zdruncinat relaţia. Se pare că Beyonce s-ar fi săturat de infidelitatea soţului, însă ceea ce a pus capac a fost scandalul sexual în care rapperul este implicat. Cântăreaţa a aflat că Jay-Z are un copil din flori, acum în vârstă de 23 de ani, conceput pe când mama acestuia, Wanda, era încă minoră.

Cât despre despărţire, nici diva Beyonce şi nici Jay-Z nu au făcut vreo declaraţie până acum legată de un posibil divorţ. Probabil cântăreaţa de 36 de ani vrea să pună în balanţă lucrurile şi să ia o decizie care să nu aibă un impact negativ asupra fiica cuplului în vârstă de 5 ani, Blue Ivy. În eventualitatea unui divorţ, cei doi cântăreţi vor trebui să împartă o avere de aproximativ un miliard de euro.

Foto: Getty

Comentarii

Articole asemănătoare

Campionii mariajelor la Hollywood

News

Campionii mariajelor la Hollywood

News

Beyoncé, dezvăluiri despre viaţa personală

Nu ţine diete drastice, îşi iubeşte corpul cu tot cu formele lui voluptuoase şi e foarte dezinvoltă în relaţia de cuplu. Iată ce-a declarat referitor la momentele intime cu Jay-Z.