Fura-i stilul

Beyonce străluceşte într-un nou pictorial fashion. "Acum îmi permit să încalc regulile"

de admin

Beyonce străluceşte într-un nou pictorial fashion. "Acum îmi permit să încalc regulile" camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

După mai mult de două decenii în lumina reflectoarelor, Beyonce a devenit mai mult decât un pop icon, ajungând o forţă culturală care ne-a întrecut de multe ori aşteptările. În acelaşi timp, este o femeie împlinită şi în plan personal, fiind mamă a trei copii cu Jay-Z: Blue Ivy (9) şi gemenii Rumi şi Sir (4).

De altfel, Beyonce şi Jay-Z formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, recent ei bătând palma cu Tiffany&Co (companie preluată de curând de concernul LVMH), pentru care au şi devenit imagine oficială.

Dar, la cei 40 de ani ai săi, Beyonce simte că de-abia a "zgâriat suprafaţa". "La 30 de ani, am început să-mi fac familia mea, iar viaţa mea a devenit mai mult decât cariera mea", spune Beyonce în ediţia americană de septembrie a revistei "Harper's Bazaar", de pe coperta căreia ne zâmbeşte senzual. "Am muncit pentru a vindeca trauma generaţiilor anterioare şi mi-am trasformat deznădejdea în artă, ceea ce a schimbat percepţia cuturală şi sper ca asta să rămână în urma mea."

Destăiinuirile lui Beyonce demonstrează maturitatea la care a ajuns atât profesional, cât şi personal: "Vârsta de 30 de ani a însemnat a săpa mai adânc în mine. Am învăţat puterea de-a spune Nu. Mi-am luat în mâini independenţa la 27 de ani şi am înfiinţat Parkwood Entertainment. Am adunat tineri vizionari şi gânditori independenţi, cu care am ajuns să colaborez. Mi-am dorit ca femeile puternice să ajungă în poziţii-cheie în compania mea, în timp ce industria a rămas dominată de bărbaţi. În acest domeniu, atât de mult din viaţa ta nu-ţi mai aparţine, decât dacă te lupţi să rămână a ta. Iar eu m-am luptat să-mi păstrez sănătatea psihică şi intimitatea, întrucât întreaga calitate a vieţii depinde de ele. Mare parte din ce sunt este rezervat oamenilor pe care îi iubesc şi în care am încredere."

"Mi-am plătit datoriile şi am respectat regulile timp de decenii, aşa că acum îmi permit să încalc acele reguli care trebuie încălcate. Iar dorinţa mea e ca şi pe viitor să continuu să fac tot ceea ce lumea crede că NU pot face.", spune cu mândrie artista de culoare.

Drept dovadă că a ajuns într-un moment al vieţii sale în care căutările sale s-au încheiat, Beyonce spune că: "Mi-am petrecut atâţia ani încercât să devin tot mai bună şi să îmbunătăţesc tot ceea ce fac, încât am ajuns într-un punct în care nu trebuie să mai concurez cu mine însămi. Şi nu am de ce să mă întorc în trecut. Trecutul e trecut. Multe aspecte ale versiunii mele mai tinere şi mai involuate nu se regăsesc în femeia care sunt astăzi." 

FOTO: Campbell Addy/Harpers's Bazaar US/Instagram
 

Comentarii

Modifică Setările