Gossip

Beyoncé – tarif de 500 de milioane $

Nici n-a născut bine, că ofertele profesionale vin tăvălug peste ea. Şi nu orice ofertă, ci cea mai bună din showbiz-ul american.

Cântăreaţa mulatră e pe cale să încaseze un venit imens pentru apariţia ei în cadrul concursului „X Factor”. Simon Cowell ţine morţiş să facă astfel încât emisiunea lui să fie cât mai incitantă, motiv pentru care i-a făcut o propunere lui Beyoncé care să fie greu de refuzat. E vorba despre câte 100 de milioane de dolari pe an, vreme de cinci ani. După o simplă socoteală reiese că averea lui Beyoncé şi a soţului ei, Jay-Z, ar depăşi 1 miliard de dolari, dacă ar accepta asemenea ofertă bănoasă.

„Îşi doreşte o vedetă de calibru mare în emisiunea lui. Mariah Carey e un nume destul de mare, dar nu se află în apogeul carierei ei în momentul de faţă. O vrea pe Beyoncé ca membru al juriului ca să poată avea un avantaj asupra emisiunii American Idol”, declară o sursă pentru „MediaTakeOut”.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Jennifer Aniston, însărcinată cu tripleţi

După ce a uimit întreaga lume când s-a logodit cu Justin Theroux, actriţa şi-a şocat publicul când a anunţat că e gravidă cu tripleţi, într-o înregistrare video cât se poate de amuzantă.

News

Cât de mult a slăbit Beyoncé?

Faimoasa cântăreaţă parcă arată acum mai bine decât înainte de-a rămâne gravidă, atât de multe kilograme a pierdut. Cum şi cât a reuşit să slăbească diva de când a devenit mamă?

Gossip

Iată cum arată proaspăta mămică în costum de baie! 

Beyonce şi-a revenit spectaculos după ce a născut! Dovadă a acestui lucru sunt fotografiile care-o întruchipează pe vedetă în ipostaze atrăgătoare.

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!

Gossip

Beyonce uimeşte din nou!

Cântăreaţa şi-a făcut cea de-a doua apariţie în public de când a născut şi pare din ce în ce mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte felul în care arată.

News

Beyoncé - primele dezvăluiri după naştere

Frumoasa mulatră a oferit primul interviu de când fiica ei, Blue Ivy, a venit pe lume, şi a vorbit despre maternitate şi despre tatăl copilului ei.

Gossip

Naşterea fetiţei lui Beyoncé, sub investigaţie

Venirea pe lume a primului moştenitor al divei mulatre nu putea trece neobservată, însă acum până şi autorităţile americane îi acordă o atenţie deosebită.