Gossip

Beyonce uimeşte din nou!

Cântăreaţa şi-a făcut cea de-a doua apariţie în public de când a născut şi pare din ce în ce mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte felul în care arată.

Cine a zis că o proaspătă mămică trebuie să stea încuiată în casă şi să nu-şi lase din braţe bebeluşul nici măcar o clipă? Ei bine, vedeta R’n’B nu stă în continuu cu fetiţa ei, ci preferă să mai şi iasă în oraş. Şi, de fiecare data când o face, face furori cu silueta ei frumoasă de după naştere.

Beyonce şi-a făcut prima sa ieşire în public de când a adus-o pe lume pe micuţa Blue Ivy, pe 7 ianuarie, într-o rochie roşie, care a captat atenţia tuturor celor din jur. A doua seară, ea a purtat o ţinută neagră, creată de Monique Lhuillier.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Beyoncé, însărcinată cu al doilea copil al lui Jay-Z?

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru.

Îţi place stilul lui Beyonce?

Fashion

Îţi place stilul lui Beyonce?

Cântăreaţa etalează, la fiecare apariţie publică, ţinute care să-i pună în evidenţă formele voluptuoase. Ce părere ai despre alegerile ei vestimentare: îi complimentează silueta sau sunt prea dramatice şi înzorzonate?

News

Fetiţa lui Beyoncé, în turneu

Faimoasa artistă este cunoscută pentru discreţia cu care tratează viaţa sa privată, însă a început să posteze tot mai multe fotografii cu fiica sa.

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

Gossip

Beyoncé & Jay-Z – prima apariţie publică de când sunt părinţi

Faimosul cuplu a lăsat puţin deoparte scutecele şi biberoanele şi şi-a făcut simţită prezenţa la un meci de baschet, la care a luat parte.

News

Ce face Beyoncé în timp ce fiica ei doarme?

De când a devenit mamă şi petrece mai mult timp acasă, cântăreaţa şi-a descoperit o nouă pasiune, pe care o practică atunci când Blue Ivy doarme liniştită.

News

Cine va fi naşa fiicei lui Beyonce?

Moştenitoarea unui imperiu de peste 750 de milioane de dolari are nevoie de o naşă pe măsură. Şi se aude că faimoşii părinţi ai lui Blue Ivy au ales-o deja pe cea care să îndeplinească acest rol