News

Bianca Brad a împlinit 52 de ani. Cum arată astăzi actriţa

Bianca Brad a împlinit 52 de ani. Cum arată astăzi actriţa

A trecut prin multe momente grele, dar a ştiut să le depăşească. Chiar dacă timpul îşi spune cuvântul, Bianca Brad şi-a păstrat trăsăturile pentru care primea în anii '90 titlul de Miss România. Astăzi, la 52 de ani, ţine ore de pilates şi deţine o afacere.

"Mi-am început ziua plângând...copleşită de emoţie, când am citit versurile pe care le-a scris Luca special pentru ziua mea.Mi-a făcut o surpriză urişă! Ştiam că este sensibil şi că are talent la scris, dar de data asta s-a întrecut pe sine. Apoi am fugit să ţin clasa de Pilates, unde mi-a venit ideea să fac o poză care să surprindă o mică, foarte mică bucăţică din ceea ce sunt şi fac în această etapă a vieţii mele. Am împlinit 52 de ani.
Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a adus împlinire sufletească şi pentru toţi cei care m-au înţeles şi susţinut de-a lungul timpului, direct sau indirect, ajutându-mă să merg mai departe, cu mai mult curaj, mai multă putere şi mai multă speranţă, pe drumul devenirii mele...

Nu ştiu ce va urma, dar dacă ar fi să mă iau după semnificaţia cifrei 7 (5+2) despre care am citit undeva că în Biblie "reprezintă perfecţiunea divină, totalitatea sau desăvârşirea", vreau să cred că e de bine", a scris actriţa pe un cont de socializare.

Modifică Setările