News

Bianca Brad: "Am fost diagnosticată cu cancer la sân!"

Bianca Brad: "Am fost diagnosticată cu cancer la sân!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Viaţa ei a fost un şir de drame. A trecut prin multe, dar nu şi-a pierdut puterea şi credinţa. După ce ani de zile s-a luptat cu depresia şi cu durerea că nu îşi va strânge în braţe fetiţa pierdută înainte de naştere, Bianca Brad a mai primit o lovitură. În 2015 a fost diagnosticată cu cancer.

“În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân. A fost un şoc. Iniţial am vrut să fac tratamentul convenţional dar, în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit şi am mers cu medicina alternativă! 6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, mi s-a luat o piatră de pe inimă. 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat”, a povestit Bianca la Prima TV.

În primăvară, actriţa a trecut şi printr-o intervenţie chirurgicală. “Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucţie imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să laşi frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viaţă spre binele nostru. Şi eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetiţa. În 2013 am avut alt şoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reuşit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Bianca. 

 

Modifică Setările