News

Bianca de la Insula Iubirii, transformată de operaţiile estetice. Nu o recunoşti!

Bianca de la Insula Iubirii, transformată de operaţiile estetice. Nu o recunoşti! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

A fost concurentă în sezonul trei al celebrei emisiunii, sosind în Thailanda pentru a-şi testa relaţia cu un bărbat mai în vârstă. Culmea e că în ciuda infidelităţilor de pe insulă, Bianca şi Liviu s-au căsătorit imediat cum s-au întors în România.

Astăzi, Bianca Hincianu-Gherman îşi continuă viaţa departe de răutăţilor celor care au urmărit-o în timpul emisiunii şi care au blamat-o pentru că a căzut în mrejele ispitei. Are grijă de business-ul deţinut alături de soţul ei (n.r. săli de evenimente), merge la diverse evenimente, dar nu zice ”nu” nici vacanţelor exotice, acum că starea sa financiară s-a reglat.

Bianca a schimbat câteva lucruri şi la aspectul ei fizic de când a părăsit Thailanda. Ea s-a întors pe masa de operaţie pentru a rectifica greşeala de la nivelul buzelor şi chiar a recurs la o augmentare. Ulterior, şi-a pus şi implanturi mamare, pe care şi le-a etalat cu mândrie în vacanţele exotice de anul acesta.

Desigur, fanii de pe reţelele de socializare spun că nu doar acestea au fost intervenţiile la care s-a supus Bianca, dat fiind faptul că acum e total schimbată faţă de imaginile filmate. Ei susţin că a recurs şi la anumite fillere în pomeţi şi alte astfel de artificiii, pentru ca aspectul ei fizic să se schimbe atât de drastic.