News

Bianca Rus, apariţie surpriză la "Românii au talent". Cum au reacţionat juraţii când au văzut-o

Bianca Rus, apariţie surpriză la "Românii au talent". Cum au reacţionat juraţii când au văzut-o

Apariţie surpriză la "Românii au talent". Bianca Rus a urcat pe scena de la Pro TV!

”Harry Potter varianta feminină”, după cum a botezat-o Pavel Bartoş pe Rianna Rusu a fost una dintre surprizele serii. Emotivă, tânăra de 14 ani din Paşcani, a reuşit o interpretare extraordinară şi a primit aplauzele juraţilor, dar şi laudele acestora. ”Eşti genul de voce care poate să dea valoare unei piese”, a spus Smiley după ce a ascultat-o şi la unison cu ceilalţi colegi i-a oferit DA-ul necesar calificării în următoarea etapă.

O altă surpriză a serii a fost Adriana Popescu, pasionată de hairstyling care a oferit una dintre cele mai neaşteptate prezentări de modă. Alături de o serie de modele, printre care şi cântăreaţa Bianca Rus, concurenta a demonstrat că pasiunea poate depăşi orice provocări.

”Este prima dată când văd aşa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că ”emisiunea îi impulsionează să fie creativi”. Momentul ei i-a inspirat şi pe cei de acasă, la ora 20:54, peste 2.7 milioane de români fiind cu ochii pe PRO TV! O săptămână #unusiunu începe cu emisiunea Românii au talent!

 

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Estrada Studio, Carla Boboc, Adriana Popescu, Diana Butan, David Neamţu, Andreea Budeanu, Rianna Rusu, Constantin Pucă şi Balance Team.

Modifică Setările