Gossip

Bieber loveşte din nou! A uitat de Selena Gomez şi s-a întors la altă fostă sexy

Bieber loveşte din nou! A uitat de Selena Gomez şi s-a întors la altă fostă sexy

Miami Beach, FL - Justin Bieber and Hailey Baldwin are spotted getting cozy on his rental mansion balcony in Miami. The couple were photographed at 3AM leaving a nightclub this morning. Pictured: Hailey Baldwin and Justin Bieber BACKGRID USA 11 JUNE 2018 BYLINE MUST READ: Splash News / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Când nu-ţi reuşeşte cu o fostă încerci cu alta, nu-i aşa? Dacă eşti Justin Bieber cam aşa este, pentru să starul a obosit, se pare, să mai cunoască fete noi.

Ştim că a n-şpea încercare a starului de a relua relaţia amoroasă cu Selena Gomez a sfârşit, din nou, nasol. E păcat, că ne plăceau puştii, în această formulă.

O ruptură care se pare că l-a zdruncinat serios pe starul de 24 de ani, care apare din ce în ce mai dezmembrat în ţinută şi atitudine, în utimul timp. Prilej cât se poate de bun pentru ca o altă fostă celebră de-a lui, modelul Hailey Baldwin, în vârstă de 21 de ani, să reintre şi ea în scenă.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin în Miami

După cum ştim, cei doi au format o pereche pentru o scurtă perioadă, în 2015, în vremurile agitate ale cântăreţului.

Ei bine, cei doi au fost fotografiaţi, zilele trecute, petrecând timp împreună în Miami, acolo unde Justin a închiriat o casă de vacanţă. După cum vedem în aceste cadre cu ei doi pe terasă, Hailey Baldwin şi Justin par destul de apropiaţi unul de altul, semn că poate fi vorba de o reîncercare de relaţie amoroasă.

Sperăm ca Hailey să-l aducă pe Justin pe drumul cel bun, căci ultimele fotografii cu starul, în care acesta arată foarte dezorganizat în look, arată că nu prea îi mai pasă.

Justin şi alegerile lui vestimentare

Foto: Hepta

Modifică Setările