News

În bikini de Sărbători! Ce vedete şi-au arătat formele acum

de admin

În bikini de Sărbători! Ce vedete şi-au arătat formele acum

Iarna nu-i ca vara în mod sigur pentru cei de peste Ocean, căci dacă la noi gerul ne ţine îmbărcaţi din cap până-n picioare, mai tot timpul în case, pe celebrităţile internaţionale, Sărbătorile le trezesc impulsul de-a se dezbrăca până la piele. Mai ales pe plajele însorite, unde-şi pot expune trupurile silfide. Iată vedetele în bikini de Crăciun, ale căror abdomene sfidează stereotipul acestei perioade festive!

Ce vedete şi-au arătat formele de Sărbători, pe Instagram?

Rihanna

Regina fotografiilor în costum de baie sau mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată a sărbătorit tot în Barbados, anul acesta, bucurându-se de vremea însorită într-un costum de baie roşu, care i-a pus foarte frumos formele în evidenţă. Totul la vedere, ca de obicei!

Click pe următoarea!

Beyonce

Evident, marea artistă a ţinut să arate fanilor că petrece cu familia în Islanda. Aici, în apele fierbinţi din băile specifice ţinutului îngheţat.

Jessie J

Cântăreaţa a preferat să incite fanii cu un bikini minuscul, de culoare roşie, pe plajă. “Cum mi-am început ziua de Crăciun la 6 dimineaţa, cu o sesiune lungă de exerciţii cu familia mea şi prietenii şi o întindere. Amuzant, spontan şi neconvenţional, dar incredibil!”, a scris ea.

Suki Waterhouse

Modelul de 22 de ani a pus nu una, ci trei poze cu ea, în costume de baie, din vacanţa la mare. Dar ce trup alarmant de subţire are Suki, care are o relaţie de mult timp cu Bradley Cooper!

Ivanka Trump

Moştenitoarea imperiului Trump arată foarte bine, iar asta s-a văzut din postarea sa recentă pe Instagram, cu ea pe un paddleboard, în insulele Maldive, unde se afla cu soţul ei, Jared Kushner.

Giuliana Rancic

Petrece în Dubai, sub soarele puternic, într-un costum de baie întreg, dar care-i arată formele subţiri, în orice caz.

P.Diddy

El nu şi-a arătat bikinii, nici trupul, doar bogăţia. Cu acest selfie, rapperul arară cum a sărbătorit el Crăciunul: în St. Barts, pe iahtul său de 72 milioane de dolari – ceva banal pentru el!

Comentarii

Articole asemănătoare

Pozele nud ale vedetelor, făcute publice, cenzurate în mod comic

News

Pozele nud ale vedetelor, făcute publice, cenzurate în mod comic

După marele scandal al publicării a sute de poze compromiţătoare cu preferaţii noştri din Cetatea Filmului, unii s-au gândit să le abordeze altfel: în mod comic şi optimist!

News

Vedete care nu se satură de mare şi soare: poze în bikini

Poate că la noi, septembrie a început deja să ţină soarele la distanţă şi vacanţele doar în visare, până anul viitor, însă la cei de peste hotare, în rândul starurilor hollywoodiene, nimic mai neadevărat. Poze şi escapade în locuri exotice, bronzuri caramel, băi de soare şi contemplarea unor peisaje tropicale de vis! Să vedem pentru cine mai stă vara în loc.

News

Quiz: Ghiceşte al cui este posteriorul

Când vine vorba de vedete la plajă, este clar că vom da ochii cu cele mai frumoase trupuri. Şi, mai ales, formele apetisante lucrate intens pentru bikini! Dar, cum fiecare dintre ele are propriile ei secrete de frumuseţe, putem ghici, oare, cui îi aparţin următoarele posterioare?

News

FOTO Vedete fără machiaj pe Internet

Bineînţeles, imaginea pe care o afişează 99% din timp celebrităţile, ca scoase din cutie, nu este întotdeauna cea reală. Mai că nici cea aproape de realitate nu este! Retuşuri, cosmetică şi tratamente, toate le ajută să rămână nişte păpuşi pe scena Hollywoodului. Totuşi, regăsim unele vedete care nu se jenează să posteze online exact cum s-au trezit: cu faţa la cearşaf. Unele arată foarte bine înzestrate de la mama natură, altele ar avea nevoie de mici retuşuri pe ici, pe colo.

Să vedem care sunt vedetele trezite fără machiaj!

News

8 secrete neplăcute din viaţa idolilor noştri

Le iubim, le stimăm, le admirăm pentru că au schimbat lumea. Vorbim de artişti, actori şi politicieni – vedete care şi-au câştigat reputaţia făcând lucruri minunate. Însă, ca orice om, totuşi, au un trecut mai sumbru decât am fi crezut, lipsit de perfecţiune. Ba chiar unele dintre următoarele celebrităţi au făcut lucruri îngrozitoare în tinereţe şi nu numai. Ce secrete ascund ele? Să descoperim o parte dintre ele...