Gossip

Bill Clinton, actor în "The Expendables 3"?

Cel puţin asta a lăsat Sylvester Stallone să se înţeleagă: că fostul preşedinte american ar fi acceptat să aibă o apariţie în cea de-al treilea film al francizei de acţiune "The Expendables".

Filmele "The Expendables" i-au reunit pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori de acţiune din anii '80 şi '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Recent, Sylvester Stallone a lăsat să se înţeleagă că o altă personalitate din aceeaşi perioadă ar putea să se alăture acestor actori celebri în distribuţia celui de-al treilea film din franciză: Bill Clinton.

Aflat în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Bullet to the Head", Sylvester Stallone a fost invitat să vorbească despre următorul proiect cinematografic al său: "Va exista mult «sânge proaspăt» în el şi va trebui ca eu să omor unele dintre celelalte personaje pentru a le face loc", a declarat Stallone. Întrebat dacă actorii din primele două filme din seria "The Expendables" vor juca şi în al treilea film, Stallone a răspuns: "Le vom întinde tuturor o mână, bineînţeles".

La sfârşitul interviului, Sylvester Stallone a spus, mai în glumă, mai în serios: "Poate preşedintele Clinton va juca şi el în noul film...Crezi că glumesc, nu-i aşa?".

Comentarii

Articole asemănătoare

Sylvester Stallone, atac neaşteptat la adresa lui Bruce Willis

News

Sylvester Stallone, atac neaşteptat la adresa lui Bruce Willis

„Lacom şi leneş… cu siguranţă formula perfectă pentru eşecul în carieră“, scria fostul „Rambo“ pe Twitter, la adresa colegului său de breaslă, Willis (58), cu care a jucat în primele două filme „The Expendables“. Nu ştim exact care e sursa conflictului neaşteptat dintre cele douuă mari staruri

Gossip

Arnold Schwarzenegger se iubeşte cu terapeutul

Pentru actorul de 65 de ani, dragostea părea pierdută, odată ce şi-a pierdut soţia din cauza infidelităţilor lui. Însă iată că speranţa vine chiar de la noua lui prietenă...

Gossip

Adevăratul motiv al morţii fiului lui Sylvester Stallone

După ce s-a speculat neîncetat, în cazul lui Sage, despre efectul fatal al consumului de droguri, iată că a ieşit la iveală ce anume i-a curmat acestuia viaţa prematur.

Gossip

Altă tragedie în familia lui Sylvester Stallone!

După numai o lună de când şi-a înmormântat fiul, pe Sage Stallone, faimosul actor se pregăteşte să-şi ia „Adio!“ de la alt membru al familiei sale.

Gossip

Stallone, vinovat pentru moartea fiului său?

Într-un mesaj postat pe Facebook, nepotul lui Sylvester Stallone îl acuză pe acesta de moartea lui Sage - dar şi pe actuala soţie a starului de 66 de ani, Jennifer Flavin

Gossip

Sylvester Stallone şi Bruce Willis s-au bătut într-un restaurant

Cei doi veteran ai ecranului s-au provocat, recent, la o rundă de wrestling, pe când se aflau într-un restaurant alături de soţiile lor, ulterior starul seriei "Rambo" fiind operat la umăr.

Ghici cu cine a împărţit Arnie rezerva de spital?

News

Ghici cu cine a împărţit Arnie rezerva de spital?

Fostul guvernator al Californiei a postat pe internet o poză surprinzătoare şi foarte amuzantă. Aflat în spital, din cauza unor leziuni provocate de nilşte cascadorii de la filmări, Arnie a fost coleg de rezervă chiar cu... Vezi aici poza!