Gossip

Bill Clinton, actor în "The Expendables 3"?

Cel puţin asta a lăsat Sylvester Stallone să se înţeleagă: că fostul preşedinte american ar fi acceptat să aibă o apariţie în cea de-al treilea film al francizei de acţiune "The Expendables".

Filmele "The Expendables" i-au reunit pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori de acţiune din anii '80 şi '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Recent, Sylvester Stallone a lăsat să se înţeleagă că o altă personalitate din aceeaşi perioadă ar putea să se alăture acestor actori celebri în distribuţia celui de-al treilea film din franciză: Bill Clinton.

Aflat în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Bullet to the Head", Sylvester Stallone a fost invitat să vorbească despre următorul proiect cinematografic al său: "Va exista mult «sânge proaspăt» în el şi va trebui ca eu să omor unele dintre celelalte personaje pentru a le face loc", a declarat Stallone. Întrebat dacă actorii din primele două filme din seria "The Expendables" vor juca şi în al treilea film, Stallone a răspuns: "Le vom întinde tuturor o mână, bineînţeles".

La sfârşitul interviului, Sylvester Stallone a spus, mai în glumă, mai în serios: "Poate preşedintele Clinton va juca şi el în noul film...Crezi că glumesc, nu-i aşa?".