Gossip

Bill Clinton a dat o petrecere de pomină

Bill Clinton şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o vilă închiriată din Hamptons, dar finalul petrecerii nu a fost chiar cel sperat. Vecinii s-au plâns din cauza zgomotului şi-a aglomeraţiei de invitaţi, care au ocupat toate locurile de parcare din împrejurimi.

"Familia Clinton ştie cum să se distreze. Deşi trebuia să fie o petrecere mică, peste 100 de invitaţi şi-au făcut apariţia la aniversarea fostului preşedinte, care a împlinit 64 de ani. Un vas mare situat chiar la intrare în vilăs-a spart, gazonul şi sistemul de irigat a fost distrus, iar un vecin s-a plâns", a povestit un martor.

Printre invitaţi s-au aflat Paul McCartney, Barbara Walters şi Christie Brinkley.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Uma Thurman, din nou în braţele lui André Balazs?

Potrivit publicaţiei „Voici“, actriţa s-ar fi împăcat cu fostul ei partener de origine maghiară, omul de afaceri André Balazs, de care s-a despărţit în 2008, după o relaţie tumultoasă care a durat trei ani.

Jennifer Lopez: „Cred că o să mă căsătoresc iar“

Gossip

Jennifer Lopez: „Cred că o să mă căsătoresc iar“

Artista s-ar putea să ia drumul spre altar din nou, mai curând decât ne-am fi aşteptat. După interviul acordat celor de la „Entertainment Tonight“, Jen a recunoscut că probabil se va mărita iarăşi.

Gossip

Bill Clinton, actor în "The Expendables 3"?

Cel puţin asta a lăsat Sylvester Stallone să se înţeleagă: că fostul preşedinte american ar fi acceptat să aibă o apariţie în cea de-al treilea film al francizei de acţiune "The Expendables". Filmele din franciza "The

Gossip

Care a fost tariful lui Paul McCartney la J.O.?

Fostul membru al trupei britanice The Beatles a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice, iar suma primită de acesta pentru prestaţia sa a uimit pe toată lumea.

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Şocant! Whitney Houston şi-a înfruntat asasinul?

Gossip

Şocant! Whitney Houston şi-a înfruntat asasinul?

Când toată lumea începea să se obişnuiască cu gândul că drogurile i-au fost fatale lui Whitney Houston, o ipoteză cumplită dă totul peste cap: cântăreaţa ar fi fost

Gossip

Katy Perry şi Russell Brand, despărţiţi de Crăciun

Cei doi au petrecut Sărbătorile separat, în urma unui scandal de proporţii. Iar surse apropiate cuplului susţin că mariajul lor ar fi pe butuci