News

Bill Gates, apariţie în forţă, direct din elicopter. Pentru ce eveniment important a ajuns magnatul la New York

Bill Gates, apariţie în forţă, direct din elicopter. Pentru ce eveniment important a ajuns magnatul la New York camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Bill Gates şi apropiaţii săi au ajuns cu elicopterul la New York, căci aveau de participat la un eveniment foarte important.

Sâmbătă, fata lui Gates, Jennifer se căsătoreşte. Fondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani, a ajuns cu elicopterul la New York, însoţit şi de un grup de rude şi prieteni.

Bill era îmbrăcat casual, cu jeans şi tricou polo, avea o geantă de mână şi un pulover legat în talie, mai mult probabil ca să-şi mascheze kilogramele în plus din zona abdominală.

Magnatul a vrut cumva să rămână discret, neobservat, spre deosebire de Melinda, mama miresei şi fosta sa nevastă, care a venit de luni îmbrăcată foarte elegant, purtând numeroase articole de brand, cum ar fi un pulover roz, Givenchy, foarte şic şi o geantă neagră Balenciaga.

Melinda Gates are 57 de ani şi i-a fost soţie miliardarului timp de 27 de ani. Însă în luna mai a acestui an, ea a intentat divorţ, care a fost şi pronunţat în luna august.

Apariţia lui Bill Gates a fost şi amuzantă, având în vedere fotografiile cu el alături de o rudă care purta o pălărie foarte amuzantă, cu o floare colorată şi foarte evidentă.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările