Vedete

Bill Gates, nuntă de 2 milioane de dolari pentru fiica Jennifer. Petrecere mare în familia magnatului

Bill Gates, nuntă de 2 milioane de dolari pentru fiica Jennifer. Petrecere mare în familia magnatului camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

A fost nuntă mare în familia Gates. Bill şi Melinda s-au reunit pentru a fi alături de fiica lor.

Jennifer, fata Melindei şi a lui Bill Gates, s-a căsătorit sâmbătă cu iubitul său, Nayel Nassar. Melinda şi Bill Gates s-au reunit pentru acest important eveniment de familie pentru prima oară de la divorţul pronunţat în luna august a acestui an.

Fiica celebrui magnat a avut o superbă rochie unicat, creaţia celebrei Vera Wang, scrie cotidianul DailyMail. Mireasa a mizat pe simplitate, a purtat doar o pereche de cercei şi a avut părul desfăcut, în bucle romantice. Domnişoarele de onoare au avut rochii verzi.

Nunta a fost organizată fastuos, pe domeniul impresionant, în valoare de 16 milioane de dolari, al familiei Gates din Westchester County. Zvonurile spun că organizarea nunţii ar fi costat 2 milioane de dolari.

Potrivit New York Post, Jennifer s-a măritat cu Nayel Nassar într-o ceremonie musulmană încă de vineri seară.

Sute de invitaţi le-au fost alături mirilor la această nuntă cu ştaif. Personalităţi marcante s-au reunit pe proprietatea miliardarului Bill Gates.

 Bill şi Melinda Gates au trei copii, Rory, Jennifer şi Phoebe. Ei sunt tinerii care vor primi o parte din averea magnatului care a pus bazele Microsoft. Jennifer Katharine Gates este prima născută a familiei şi studentă la Medicină.

După ce a absolvit Universitatea Stanford în 2018 cu o diplomă de licenţă în biologie umană, ea urmează acum cursuri la Universitatea din New York.

Cândva a declarat: ”M-am născut privilegiată şi vreau să folosesc această oportunitate pentru a face ce îmi place şi, sper, pentru a ajuta să fac lumea un loc mai bun.” Jennifer adoră caii, să călătorească şi să citească. Are o relaţie de trei ani cu călăreţul născut în Egipt, dar născut în Chicago şi crescut în Kuweit, Nayel Nassar, pe care l-a cunoscut la prestigioasa Universitate Stanford din California.

Anul trecut, ambii şi-au anunţat logodna pe Instagram. „Eşti o persoană unică. Simt că plutesc, de vreme ce m-ai surprins în cel mai semnificativ loc al uneia dintre multele noastre pasiuni comune. Abia aştept să ne petrecem restul vieţii învăţând, crescând, râzând şi iubind împreună . Da, de un milion de ori da”, a scris atunci Jennifer, sugerând că vor ajunge în curând la altar. Iar asta s-a întâmplat pe 17 octombrie, alături de celebrii săi părinţi divorţaţi între timp.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările