News

Bindi Irwin, mesaj emoţionant pentru regretatul ei tată

Bindi Irwin, mesaj emoţionant pentru regretatul ei tată

Şi-a pierdut tatăl acum zece ani, într-un accident groaznic, însă cum legătura dintre ei a fost atât de specială, Bindi Irwin nu pierde nicio ocazie să-l comemoreze. TBT. Fotografia postată de Bindi în cinstea tatălui ei Duminică, Bindi Irwin a demonstrat încă o dată cât de mult şi-a iubit părintele şi cât de tare îi simte lipsa acum. Fiica vânătorului de crocodili a postat pe o reţea de socializare un mesaj emoţionant la adresa tatălui său, cu ocazia Zilei Tatălui.

”Te iubesc. Sper că te fac mândru”, este mesajul postat de adolescentă cu ocazia Zilei Tatălui, pe o reţea de socializare, care a însoţit o fotografie surprinsă acum câţiva ani cu micuţa şi tatăl său, Steve Irwin.

În respectiva imagine, Bindi şi Irwin pregăteau o placă de surf, amândoi fiind foarte bucuroşi de timpul petrecut împreună. De altfel, ne amintim cu Steve o lua mereu pe Bindi, în activităţile lui.

bindi familie
Bindi, alături de fratele, mama şi iubitul ei

Cu doar o zi în urmă, Bindi postase o imagine în care apărea alături de fratele Robert, mama Terri şi iubitul ei, Chandler Powell.

foto: Instagram