Fashion

Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Negrul se pare că a fost vedeta de pe covorul roşu, cele mai multe staruri preferându-l pentru ţinutele lor.

Rachel Weisz

Premiera „The Bourne Lagacy“, New York, 30 iulie: Actriţa a optat pentru un look „all black“, care i se potriveşte de minune. Chiar dacă rochia Dior Couture are o lungime pe care mulţi nu o preferă, frumoasa britanică a reuşit să arate senzaţional. Sandalele cu fundiţe şi rujul roşu i-au dat un aer sofisticat.

Rachel Bilson

TCA Summer Party, Beverly Hills, 29 iulie: Tânăra actriţă este adorabilă în ţinuta semi-casual, alcătuită din cămaşa cu fundă Malene Birger şi pantalonii Alexander McQueen. Combinaţia de negru şi nude este foarte şic, aceasta putând fi purtată atât ziua, cât şi seara. Mi-ar fi plăcut să aleagă, însă, o altă coafură.

Jessica Biel

Premiera „Total Recall“, Los Angeles, 1 august: Viitoarea doamnă Timberlake a mizat pe un look retro şi bine a făcut, deoarece arată minunat în rochia roz pal Dior Couture. Pantofii şi clutchul alb se potrivesc de minune cu rochia, totuşi colierul maxi pare din alt film. Ar fi trebuit să renunţe la el sau să aleagă ceva mai fin.

Kylie Minogue

Festivalul de Film de la Locarno, 3 august: O împătimită a creaţiilor Dolce & Gabbana, cântăreaţa a ales şi de data aceasta o ţinută a renumitului brand. Combinaţia de dantelă neagră şi animal print este foarte cool, iar accesoriile aurii au completat perfect lookul.

Emmy Rossum

TCA Summer Party, Beverly Hills, 29 iulie: Rochia de cocktail din dantelă albă şi neagră Zuhaïr Murad îi vine ca turnată lui Emmy. Îmi place că aceasta are talia marcată, iar fusta nu este în totalitate neagră, ci se termină într-un degradé echilibrat cromatic cu partea de sus. Accesorizarea a fost impecabilă.

Sophia Bush

Premiera „Total Recall“, Los Angeles, 1 august: Pe covorul roşu nu e musai să porţi o rochie, ca să arăţi senzaţional. Acest lucru îl demonstrează şi Sophia, care arată superb într-o ţinută de inspiraţie masculină, semnată IRO. Sacoul alb a fost perfect asortat cu colanţii din piele neagră.

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Brandy

Vedeta pare o prinţesă egipteană în această rochie din vâscoză şi macramé auriu, semnată Ekaterina Kukhareva. Botinele cu inserţii aurii au fost o alegere

Fashion

FOTO Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Luna noiembrie s-a dovedit a fi plină de evenimente, la care vedetele au luat parte în cele mai noi creaţii ale designerilor celebri.

Fashion

Cel mai bine îmbrăcate pe covorul roşu

Fie că sunt cu paiete, din dantelă sau mătase, rochiile sunt printre cele mai dorite piese vestimentare de către vedete.

Fashion

Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Festivalul de Film de la Toronto a adunat toată crema vedetelor, care s-au întrecut în ţinute cât mai spectaculoase.

Beauty

DOs and DON’Ts în fitness

Când nu-l practici corect, sportul pare o ştiinţă ocultă. Urmează regulile noastre şi vei vedea cât de plăcut e să te menţii în formă!

Interviu

Exclusiv pentru OK! Kim Kardashian: „Am închis un capitol în dragoste, dar acum sunt fericită!“

E regina recordurilor tipic americane, de la extazul audienţelor bombastice şi al milioanelor de fani la agonia unuia dintre cele mai scurte mariaje din istorie.

News

Află secretele metrosexualilor!

Preocuparea pentru o imagine desăvârşită nu mai e de mult exclusiv „hobby-ul“ reprezentantelor sexului frumos. Şi bărbaţii îşi dau interesul să se menţină tineri şi arătoşi

Monica Bîrlădeanu, primul interviu după despărţire

Interviu

Monica Bîrlădeanu, primul interviu după despărţire

Să respirăm un aer cald, de vară. De dis­curs de actriţă. Să respirăm un aer dis­tins de eleganţă. Ca o pată stranie, într-o după-amiază a vremurilor de bâjbâială în definirea celebrităţii. În România.

Beauty

Îţi vine să crezi că au 40 de ani?

Aceste încântătoare doamne nu-şi arată deloc vârsta. care să fie secretul lor? poate şi faptul că ştiu să trăiască frumos şi au curajul să-şi urmeze pasiunile.