Fashion

Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Festivalul de Film de la Toronto a adunat toată crema vedetelor, care s-au întrecut în ţinute cât mai spectaculoase.

Marion Cotillard

Când şi-a făcut apariţia în această rochie Dior, franţuzoaica a demonstrat încă o dată că are un şarm aparte. Lungimea şi croiala o avantajează, scoţându-i în evidenţă silueta frumoasă, iar pantofii albaştri au fost bine aleşi.

Diane Kruger

Fiind un adevărat fashion icon, actriţa nu putea arăta decât impecabil în această ţinută Valentino. Îmi place că s-a creat un echilibru perfect între bluza cu paiete, fustă şi accesoriile negre. Nota 10 pentru machiaj şi coafură!

Emma Watson

Mixurile cromatice din această rochie Erdem au pus-o foarte bine în valoare. Combinaţia de albastru, verde şi negru din broderii este foarte şic. Îmi place că a ales o pereche simplă de pantofi, lăsând rochia în centrul atenţiei.

Kate Hudson

Kate poate concura cu uşurinţă la titlul de Regina Zăpezii, în această rochie Alexander McQueen. Întregul outfit degajă rafinament, umerii supradimensionaţi şi tăietura care lasă să se vadă piciorul fiind elementele cheie. Ar fi trebuit să aleagă, totuşi, o pereche de sandale, în locul pantofilor.

Keira Knightley

S-a dovedit, încă o dată, că nu poţi da greş cu o rochie Elie Saab. Acest model din dantelă neagră este absolut superb, dându-i actriţei un aer sofisticat. Iar cureaua subţire din piele îi marchează frumos talia, deşi s-ar fi potrivit şi una roşie, de lac.

Selena Gomez

Combinaţia de voal cu cristale aplicate şi tul din rochia Marchesa a pus foarte bine în valoare stilul şi vârsta solistei. Clutchul şi sandalele argintii s-au asortat perfect cu ţinuta, deşi puţină culoare ar fi valorificat-o mai bine.

Foto: guliver/getty images

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

FOTO Voi aţi votat, noi am comentat!

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu! Diferenţa de aproape 40 de ani dintre cele două dive trece aproape neobservat, deoarece ambele arată

Fashion

Se poartă roşul!

Anul acesta se pare că roşul a fost culoarea favorită a celebrităţilor. Iată o retrospectivă a celor mai potrivite alegeri.

Taylor Swift

Premiile Billboard, Las Vegas, 20 mai: Când spui Elie Saab te gândeşti cu siguranţă la o creaţie vaporoasă, iar această ţinută nu face excepţie. Topul din dantelă cu accente rock se asortează perfect cu fusta din mătase. Îmi place că accesorizarea a fost minimalistă.

Fashion

Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Brandy

Vedeta pare o prinţesă egipteană în această rochie din vâscoză şi macramé auriu, semnată Ekaterina Kukhareva. Botinele cu inserţii aurii au fost o alegere

Fashion

FOTO Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Luna noiembrie s-a dovedit a fi plină de evenimente, la care vedetele au luat parte în cele mai noi creaţii ale designerilor celebri.

Fashion

Cel mai bine îmbrăcate pe covorul roşu

Fie că sunt cu paiete, din dantelă sau mătase, rochiile sunt printre cele mai dorite piese vestimentare de către vedete.

The Muppets show

News

The Muppets show

Cine-a spus că celebrele păpuşi nu mai sunt la modă? Din contră! Am zice chiar că simpaticele personaje inspiră atât lumea showbizului, cât şi capetele încoronate.

Beauty

Cât de slab e prea slab?

Şabloanele frumuseţii hollywoodiene le-au forţat pe aceste vedete să meargă prea departe, în căutarea trupului perfect.

Interviu

Irina Săulescu: Viaţa după Cannes

OK! a vrut să vă spună şi ce se întâmplă după ce covorul roşu s-a strâns şi reflectoarele s-au stins. Domnişoarelor, doamnelor, ba chiar şi dumnevoastră

Gossip

Melanie Brown a uitat de propria ei soră

Pentru fosta Spice Girl, Anglia maternă ar putea ajunge un capitol închis.Un capitol care-i include pe părinţii şi pe sora ei, de care Mel s-a înstrăinat