Fashion

Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Festivalul de Film de la Toronto a adunat toată crema vedetelor, care s-au întrecut în ţinute cât mai spectaculoase.

Marion Cotillard

Când şi-a făcut apariţia în această rochie Dior, franţuzoaica a demonstrat încă o dată că are un şarm aparte. Lungimea şi croiala o avantajează, scoţându-i în evidenţă silueta frumoasă, iar pantofii albaştri au fost bine aleşi.

Diane Kruger

Fiind un adevărat fashion icon, actriţa nu putea arăta decât impecabil în această ţinută Valentino. Îmi place că s-a creat un echilibru perfect între bluza cu paiete, fustă şi accesoriile negre. Nota 10 pentru machiaj şi coafură!

Emma Watson

Mixurile cromatice din această rochie Erdem au pus-o foarte bine în valoare. Combinaţia de albastru, verde şi negru din broderii este foarte şic. Îmi place că a ales o pereche simplă de pantofi, lăsând rochia în centrul atenţiei.

Kate Hudson

Kate poate concura cu uşurinţă la titlul de Regina Zăpezii, în această rochie Alexander McQueen. Întregul outfit degajă rafinament, umerii supradimensionaţi şi tăietura care lasă să se vadă piciorul fiind elementele cheie. Ar fi trebuit să aleagă, totuşi, o pereche de sandale, în locul pantofilor.

Keira Knightley

S-a dovedit, încă o dată, că nu poţi da greş cu o rochie Elie Saab. Acest model din dantelă neagră este absolut superb, dându-i actriţei un aer sofisticat. Iar cureaua subţire din piele îi marchează frumos talia, deşi s-ar fi potrivit şi una roşie, de lac.

Selena Gomez

Combinaţia de voal cu cristale aplicate şi tul din rochia Marchesa a pus foarte bine în valoare stilul şi vârsta solistei. Clutchul şi sandalele argintii s-au asortat perfect cu ţinuta, deşi puţină culoare ar fi valorificat-o mai bine.

Foto: guliver/getty images